Гід Michelin написав про заклади Таїланду, які допомагають громадам в умовах коронакризи - PostEat

пошук

Гід Michelin написав про заклади Таїланду, які допомагають громадам в умовах коронакризи
13-05-2020 0 1080


Ресторанний гід Michelin розповів про те, які відомі шефи і титуловані заклади Таїланду допомагають фермерам, лікарям та іншим людям в умовах пандемії COVID-19.

Aesop’s

До кожного п’ятничного замовлення їжі на доставляння заклад готує ще одну таку ж страву і надсилає її персоналу місцевої лікарні.


100 Mahaseth

Заклад започаткував ініціативу «100 smile meals» — на гроші благодійників команда кухарів щодня готує 100 обідів для медичних працівників та на потребу місцевих громад.

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений 100MAHASETH (@100mahaseth)

Bo.lan

У закладі на час карантину відмовились від вишуканих страв та розробили меню зі стравами народної кухні Таїланду. Збільшили порції та знизили ціни — зробили все, щоб стати конкурентоспроможними на ринку доставляння їжі. Нові страви готують з продуктів локальних фермерів. Також налагоджене доставляння продуктових наборів у ящиках багаторазового використання. На сторінці у фейсбук закладу шеф проводить майстер-класи щодо приготування страв та кожного разу закликає купувати місцеві продукти.

80/20

Шеф закладу високої кухні створив меню з простих та ситних страв, розрахованих на доставляння. Нове меню включає два набори страв — з овочами або рибою, кожен з яких у закладі називають «адресною допомогою» фермерам та рибалкам.

Sorn

Шеф-кухар Supaksorn “Ice” Jongsiri розгорнув кампанію підтримки фермерів — він та команда ресторану займається продажем фермерських продуктів, стягуючи лише націнку за транспортування. Також він створив точки безкоштовної роздачі їжі та води кур’єрам, які працюють у посиленому режимі під час коронакризи.



Le Normandie

Заклад високої кухні з двома зірками Michelin розташований у розкішному готелі Mandarin Oriental Bangkok. З 1 травня шеф-кухарі ресторану почали співпрацювати з Червоним Хрестом Таїланду і щодня готують 700 страв для лікарів та медичного персоналу організації. Також частина прибутку від продажу подарункових карт готелю віддається Всесвітня організація охорони здоров’я.

Фото: Le Normandie

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

«Шедевр — це просто!»: 13 страв від мішленівських шефів, які можна приготувати вдома
Доставка азійської кухні в Києві: рамен, фо, бань мі, пад тай, роли, дім сами
Ramen vs Marketing почав доставляти набори у вакуумному пакуванні для приготування рамену і фо вдома

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi