Голосування за кращі рослинні новинки року у розпалі - PostEat

пошук

Голосування за кращі рослинні новинки року у розпалі
10-02-2022 0 936

Партнери

Автор


Проєкт UA Plant-Based вже традиційно проводить голосування серед своїх підписників за кращі рослинні продукти року що минув.

Цьогоріч всі номінанти — це українські альтернативи м’ясних і молочних продуктів, що з’явилися у 2021 році. Адже ринок альтернатив розвивається настільки швидко, що локальні продукти упевнено конкурують з імпортними.

В Україні за минулий рік кількість виробників рослинного м’яса суттєво зросла і деякі з них навіть представили свою продукцію на World Food Ukraine разом з Ua Plant-Based. 

Та не м’ясними альтернативами єдиними! У 2021 році українські бренди порадували нас новим веган морозивом, питними йогуртами, десертами та маслом!

Категорій у цьогорічному опитуванні більше. Вам доведеться обрати найбажаніший продукт, найсмачнішу, на вашу думку, новинку, найінноваційніший продукт та фаворита у категорії “найпривабливіший дизайн та позиціювання”.

Окрім того, що всі продукти українського виробництва, незмінною умовою залишається їхній повністю рослинний склад.

У голосуванні ви знайдете продукти, які, на нашу думку, не просто роблять життя веганів і веганок смачнішим, а й достойно конкурують з імпортними аналогами. 

Проголосуйте за улюблений продукт — покажіть виробнику вашу любов!

Переходьте за посиланням та віддайте свій голос за кращі новинки року: https://linktr.ee/uaplantbased

Голосування триватиме до кінця лютого. Переможці будуть оголошені на сторінці проєкту в інстаграм: https://www.instagram.com/uaplantbased/.

Серед усіх, хто візьме участь в опитуванні, буде розіграний смачний рослинний подарунок. То ж підписуйтесь!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi