HoReCa Angels допомагають українцям знайти роботу в готельно-ресторанній сфері за кордоном - PostEat

пошук

HoReCa Angels допомагають українцям знайти роботу в готельно-ресторанній сфері за кордоном
04-05-2022 0 900

Партнери

Автор


HoReCa Angels — соціальний проєкт, ідея якого виникла в Андрія Магалецького, керуючого партнера ресторанної компанії Restetika, президента Асоціації кулінарів України. Партнер Андрія — Артур Лупашко, надихнувшись задумом, запропонував нові творчі ідеї. Цими ідеями вони поділилися з Тетяною Гончаренко, готеляркою, маркетологинею та засновницею маркетинг-бюро BeeSMART, яка стала активним локомотивом проєкту. Разом вони зібрали однодумців і тепер в проєкті залучені 7 Супер Ангелів і ще 10 Ангелів-волонтерів.

Команда волонтерів HoReCa Angels, мають на меті допомогти українцям, які працювали у сфері гостинності в Україні, знайти добру роботу за кордоном або в західному регіоні України. Завдяки їх напрацьованими міжнародними контактами у готельно-ресторанній сфері (HoReCa), вдається зв’язати тих, кому необхідна робота з тими, кому необхідні працівники. Вони називають себе ангелами, бо готові допомогти і підтримати, навіть коли їх не чекають.

За останніми даними з України виїхало понад 5 мільйонів біженців, здебільшого це жінки з дітьми, яким потрібно було убезпечити своє життя.

Українки знайшли прихисток у різних країнах Європи, але зіткнулися з однією спільною проблемою. Важкий психологічний тягар переселенця в додаток до невизначеності подальшого майбутнього, а також відповідальність за влаштування дітей на новому місці — усе це  змушує українок закордоном шукати роботу та стати корисними у нових умовах життя.

Тетяна, перебуваючи вже другий місяць закордоном, на власному досвіді відчула як це — одночасно збирати докупи свій побут і паралельно шукати роботу відповідну до своєї професії. 

«Зараз багато людей з HoReCa хочуть продовжувати професійне життя в Європі. У кожній країні є своя специфіка пошуку роботи, і поки ти зорієнтуєшся — проходить багато часу. А якщо ще враховувати щоденні турботи із влаштуванням у новій країні — у людей може не вистачати сил. Тому ми з колегами вирішили використати всі свої зв’язки та знання, аби допомогти колегам-переселенцям знайти вакансії, які їм підходять», — коментує соціальну ініціативу Тетяна.

Завдяки багаторічному досвіду роботи у сфері та налагодженим міжнародним зв’язкам, волонтери HoReCa Angels кожен день додають у базу, актуальні вакансії з приблизно 15 країн світу, переважно Європи. Зараз на сторінках соцмереж HoReCa Angels доступно понад 500 пропозицій.

«Ми не хочемо, щоб українців сприймали як утриманців. Ми хочемо дати їм можливість жити не коштом інституцій ЄС чи європейських громадян, а заробляти гроші й утримувати себе та свою сім’ю самостійно. Показати, що вони вже є частиною європейського суспільства та допомагають у розвитку економіки країн», — пояснює Андрій Магалецький.

До проєкту також  долучилися: компанія Restetika, маркетингова агенція Bee.SMART, Асоціація кулінарів України, та волонтери із сфери HoReCa.

За наявними вакансіями можна слідкувати за посиланням.

А також можна заповнити форму за посиланням — вона допоможе визначити пріоритетні вакансії для українців в різних країнах.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi