Лондонські гастроцікавинки: найбільший набір їжі для однієї людини, був розроблений у відповідь на повідомлення минулого тижня про те, що тести на COVID-19 недоступні - PostEat

пошук

Лондонські гастроцікавинки: найбільший набір їжі для однієї людини, був розроблений у відповідь на повідомлення минулого тижня про те, що тести на COVID-19 недоступні
24-09-2020 0 493


Власник компанії Bombaylicious in Coulsdon, Асад Хан заявив, що цей, мабуть, найбільший набір їжі для однієї людини, був розроблений у відповідь на повідомлення минулого тижня про те, що тести на COVID-19 недоступні для замовлення онлайн в жодному районі Лондона.

Нове меню, розроблене власником компанії Bombaylicious in Coulsdon, підійде не тільки справжнім шанувальникам індійською кухні, а і людям, які через спалах вірусу мають залишатись під «домашнім арештом» впродовж довгого періоду.

Голодні клієнти можуть отримати свою щоденну дозу каррі, не виходячи з дому, завдяки 114 стравам, які можна їсти протягом 10 днів.

Фото: Facebook Bombaylicious in Coulsdon

Набір складається з класичних страв, як наприклад самоса, відбивні з баранини масала, курка тікка масала та шість індійських лагерів. Банкет від Bombaylicious in Coulsdon коштує лише 49.99 фунтів стерлінгів.

 

Фото: Facebook Bombaylicious in Coulsdon

Читати ще: Індійські ресторани Києва та ресторани зі стравами індійської кухні: додайте спецій у ваше життя!

Як індійсько-китайська кухня стала найулюбленішою в Індії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi