Івано-Франківська область переходить у «червону» зону - PostEat

пошук

Івано-Франківська область переходить у «червону» зону
21-01-2022 0 294


З 24 січня в Івано-Франківській області запроваджують «Червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 січня. Про це повідомляє «Урядовий портал».

За словами Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, в регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за трьома ознаками.

«Кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками коронавірусної інфекції протягом останніх семи днів на 100 тис. населення, що становить 76% – 86%, рівень госпіталізації 92-101%. Перевищення також встановлено і по виявленню позитивних випадків інфікування COVID-19 з усіх протестованих», — зазначив Ляшко.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки: забороняється працювати кафе та ресторанам, крім доставки чи на винос, ТРЦ та розважальним закладам, закладам культури, кінотеатрам та театрам, фітнес-клубам та спортзалам, басейнам та речовим ринкам. 

Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів вакциновані.

Також у «червоній зоні» заборонено проводити будь-які масові заходи, крім офіційних спортивних подій, які можна проводити з додатковими заходами безпеки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi