Важливе: Кабмін дозволив відновити повноцінну роботу ресторанів та барів з 5 червня - PostEat

пошук

Важливе: Кабмін дозволив відновити повноцінну роботу ресторанів та барів з 5 червня
03-06-2020 0 2045


Кабінет Міністрів України дозволив роботу закладів громадського харчування, зокрема, приймання відвідувачів у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних заходів. Про це стало відомо під час чергового засідання Уряду.

Постанова на розгляд була подана міністром охорони здоров’я Максимом Степановим. Повний документ з рішенням Кабінету Міністрів України оприлюднять 4 черння.

Нагадуємо, згідно постанови N 211 Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами та доповненнями згідно постанов Кабінета Міністрів України, робота закладів громадського харчування дозволяється за умови забезпечення дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох осіб за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років). Та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і перебування відвідувачів, крім часу приймання їжі, у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Уряд дозволив відвідування літніх майданчиків групами до 4 осіб

Уряд виділив 1,6 млрд грн для ФОПів, які мають дітей, на період карантину

Уряд відкриє реєстри органічної продукції в Україні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi