Ківі полювала на «органічне» м'ясо для своїх дітей та викликала лють зоозахисників - PostEat

пошук

Ківі полювала на «органічне» м'ясо для своїх дітей та викликала лють зоозахисників
20-11-2019 0 4793


29-річна маляр та мама трьох дітей Люсі Роуз Джейн (Lucy Rose Jaine) відмовилась від промислового м’яса та вирішила сама вполювати дичину до столу. Фотографії її трофеїв викликали лють коментаторів та навіть погрози смерті.

Люсі відмовилась від магазинного м’яса, бо вважає інтенсивне годування на тваринних фермах неетичним, — «Я ненавиджу м’ясну промисловість!». Натомість разом зі своїм чоловіком Шарном Стюартом (Sharn Stewart) вони вирішили полювати на дичину, щоб годувати дітей екологічно чистим м’ясом тварин, які жили повноцінним життям у гармонії з природою.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У Люсі та Шарна троє дітей, яких вони беруть з собою на полювання — Інді (Indie, 7 років), Каху (Kahu, 4 роки) та Дейзі (Daisy, 5 місяців). Сім’я полює на диких кабанів, оленів, кіз, кролів, кенгуру валабі, птахів. У випадку з дикими кабанами, місцеві фермери самі запрошують Люсі на полювання, бо через численну популяцію тварин страждають посіви.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Люсі та Шарн полюють з собаками. Коли  гончі знаходять дику тварину, мисливці рушають до місця за сигналом GPS. Люсі має справу з мисливською рушницею з оптичним прицілом та полює  на дистанції до 250 метрів. Щомісячна здобич сім’ї складає 5-10 тварин. Завдяки полюванню сім’я заощаджує $200 щомісяця.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Me, sneaking up on a nice red on the east coast of the South Island. Shot him from 250m away with the 223, 2 summers ago. He was in velvet which was pretty cool to see but despite my best efforts to keep the velvet in tact I ended up with just the bear antlers and some great meat for the slow cooker! Still cool! — — — — — #deer #deerhunting #deerhuntingseason #reddeer #velvert #venison #sniper #lineitup #huntingandfishing #fillthefrezzer #huntingandfishingnewzealand #boarsandbabes #chickswhohunt #chickhunter #girlswhohunt #sneakysneaky #butt #bum #shortshorts #summerhunting #deerstalking #nzdeer #outtheredoingit #otagopighunting #hunting #huntingnz #huntingworldwide #hunthub #4x4playoffroadaccessories

Публикация от Lucy Jaine (@hunting_lucyjaine)

Instagram ківі став популярним у Новій Зеландії. Люсі отримує підтримку від інших мисливців, особливо, жінок. Але є і ті, хто категорично не сприймає її діяльність. Один з коментаторів назвав її «білокурою свинею», яка отримує задоволення від жорстокості. Є й ті, хто просто бажає мисливиці смерті. 

Люсі спокійно реагує на погрози, — «Помітила, що люди, які залишають негативні коментарі не тямлять ані в фермерстві, ані в полюванні. Наша сім’я полює, щоб з’їсти здобич, а не заради трофеїв».

Фото: Lucy Rose Jaine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi