Клієнти SmartTouch та «Вчасно.POS» зможуть перейти на Poster за спеціальними умовами - PostEat

пошук

Клієнти SmartTouch та «Вчасно.POS» зможуть перейти на Poster за спеціальними умовами
16-05-2022 0 734

Партнери

Автор


Система автоматизації закладів Poster запропонує клієнтам SmartTouch та «Вчасно.POS» спеціальні умови для переходу на свій сервіс. З 15 травня системи обліку для роздрібної торгівлі та закладів SmartTouch та «Вчасно.POS» (група компаній EVO) припинять роботу. Своїм клієнтам компанії вже запропонували перейти на Poster у якості альтернативного рішення. 

Для того, щоб максимально спростити перехід, у Poster розробили автоматичне перенесення меню та запровадили спеціальні умови та пільговий період. Так, наприклад, клієнти SmartTouch та «Вчасно.POS» зможуть скористатися знижкою у 33% на всі тарифи Poster до 1 листопада 2022 року включно. 

Окрім цього, увесь передплачений період, яким клієнти SmartTouch та Вчасно.POS не встигли скористатися, повністю і без додаткової оплати перенесеться у Poster.

Родіон Єрошек, співзасновник та CEO Poster:

«Ми зробили так, щоб навіть у воєнний час перехід на Poster був максимально простим та швидким. Всі клієнти SmartTouch та «Вчасно.POS», а їх більш ніж 500 і вони переважно в Україні, зможуть скористатися спеціальними умовами, нашою цілодобовою підтримкою та всіма продуктами Poster – програмним РРО, застосунком для роботи з кур’єрами, продуктом для франшиз тощо».

Катерина Марусовська, керівниця сервісу «Вчасно.Каса»:

«Ми вирішили закрити проєкти POS та SmartTouch у нашій екосистемі Вчасно, щоб зосередитись на розвитку програмного продукту «Вчасно.Каса», де у нас сильніша експертиза і де ми можемо принести підприємцям найбільше користі. 

Та перед цим нам важливо було знайти на ринку компанію, яка надала б користувачам наших POS-систем найкращий продукт для автоматизації закладу, складського обліку HoReCa та вигідні умови обслуговування. Цією компанією став Poster.

Насамперед у нас схожі цінності — Poster підтримує роботу українського бізнесу і зупинив співпрацю з країною-агресором. Продукт компанії надзвичайно простий у використанні, а підтримка клієнтів —  на найвищому рівні. Також ми домовились про найкращі умови саме для наших клієнтів. Ми певні, що бізнес наших клієнтів — від невеликої кав’ярні до мережі закладів буде у безпеці і отримає новий імпульс до розвитку». 

Довідка:

Poster — українська хмарна система автоматизації для кафе, ресторанів та магазинів. Одна POS-система вирішує усі питання: каса, програмне РРО, склад, фінанси, аналітика, CRM. Poster – перша хмарна система автоматизації для закладів в Україні. Компанія заснована в 2013 році у Дніпрі. Послугами компанії на сьогодні користуються у 100 країнах світу.

Як у Poster назавжди відключили 10 000 закладів в РФ та РБ через війну

SmartTouch – хмарна cистема автоматизації для ресторанів та кафе 

«Вчасно.POS» — хмарна система управління для роздрібної торгівлі.

«Вчасно.Каса» — програмний РРО для бізнесу

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi