Клопотенко опублікував рецепти для тих, хто збирається на Щекавицю - PostEat

пошук

Клопотенко опублікував рецепти для тих, хто збирається на Щекавицю
27-09-2022 0 540


Український шеф-кухар Євген Клопотенко йде в ногу з трендами, тому в Facebook опублікував рецепти для тих, хто збирається на Щекавицю.

Рецепти для тих, хто збирається на Щекавицю. Бо їжа все робить приємніше.Тільки не сидіть зі своїми судочками осторонь, ви не для того туди йдете. Пригощайте людей, взаємодійте.

1. Тірамісу. Ну, бо це тірамісу: https://klopotenko.com/tiramisu-ylublenyj-italijskij-desert/
2. Консервовані огірки. Звучить дивно для такої нагоди, але довіртеся мені: https://klopotenko.com/konservovani-ogirky-z-imbyrom…/
3. Картопляні пундики. По-перше, українське. По-друге, казати «хочеш моїх пундиків?» — це круто: https://klopotenko.com/gotuyemo-ukrayinske-kartoplyani…/
4. Заварний крем. Тут ви знаєте, що робити: https://klopotenko.com/zavarnyj-krem-klasychnyj-retsept/
5. Вишневий пиріг. Бо приходити зі своїм пирогом — це чемно: https://klopotenko.com/pyrig-z-vishnyamy-ta-gorihami/”, — написав він.

Нагадаємо, 22 вересня на погрози путіна застосувати ядерну зброю по території України соцмережами прокотилась бурхлива реакція. Однією з «ідей» було провести оргію в центрі Києва на горі Щекавиця. Цю інформацію вперше опублікувала в пості у Twitter Наталія Піскова. Ця тема відразу стала дуже обговорюваною.

Фото: Facebook Євген Клопотенко 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi