пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Програма охоплює ключові аспекти управління рестораном, включно з основами менеджменту, управління виробництвом, фінансами, юридичними питаннями, харчовою безпекою, локальним маркетингом і роботою з персоналом.
Семінару розроблено на основі багаторічного досвіду та зворотного зв’язку учасників. Олександр акцентує увагу саме на практичних аспектах роботи та актуальних тенденціях галузі.
Всього буде розглянуто 7 великих тем:
• Менеджмент і функції керівників будь-якого рівня.
• Управління виробництвом ресторану.
• Харчова безпека, впровадження HACCP.
• Фінанси ресторану. Управлінський облік і оптимізація витрат.
• Юридичні питання ресторану під час воєнного стану.
• Локальний маркетинг.
• Система швидкої адаптації та якісного навчання працівників.
Семінар триватиме два дні та запропонує 12 годин концентрованого контенту, спрямованого на покращення управлінських навичок та підвищення ефективності бізнес-процесів.
Запрошені спікери:
Семінар буде корисний:
Участь у заході стане значним внеском у розвиток вашого бізнесу та особистого професійного зростання. Час вчитися — саме зараз.
Де: Київ, IQ Business Center (вулиця Болсуновська, 13-15)
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi