ЛГБТ-клуб «Версаче» на Лук’янівці пропрацював лише один день - PostEat

пошук

ЛГБТ-клуб «Версаче» на Лук’янівці пропрацював лише один день
01-11-2019 0 7837


30 жовтня у підвальному приміщенні ТЦ «Променада центр» відкрився гей-френдлі клуб «Версаче». Вже наступного дня в клубі відключили електрику, а ймовірно представники ТЦ зажадали закриття закладу. За словами представників клубу, вимога супроводжувалась образами та дискримінаційними висловлюваннями.

Повідомлення про закриття клубу з’явилось на сторінці представника закладу  Максима Старіцина.

В коментарі PostEat він розповів, що перед відкриттям попередив адміністрацію ТЦ «Променада центр» про гей-френдлі спрямованість клубу, — «Клуб для всіх людей» і  тоді претензій не виникло. Але вже наступного дня стався інцидент з відключенням комунікацій та вимогою закритися. Дійшло до образ з акцентом на сексуальній орієнтації гостей і власників клубу.

Ми звернулися до одного з гостей відкриття з питанням, чи була поведінка аудиторії образливою для інших відвідувачів ТЦ. «Відкриття довго затримувалось. Спочатку в анонсі було вказаний час початку вечірки о 20:00, але клуб виявився не готовим. Відкриття перенесли на годину,  потім ще на одну годину. Гостям довелося чекати біля входу. Дехто приїхав з препаті, і дійсно вів себе шумно та лаявся, але це було 3-4 людини з 20. Інші гості поводились пристойно й адекватно, нічим не гірше й не краще ніж в інших клубах Києва. Тематичне шоу відбувалась у підвалі і щоб на нього потрапити треба було пройти через двох охоронців», — розповів нам гість на умовах анонімності.

Ми звернулися за коментарями до ТЦ «Променада центр», але в адміністрації відповіли, що нічого не знають про такого орендатора, — «Так у нас є караоке-клуб “Я зірка” в підвалі, а про “Версаче” нічого не знаємо». Коментувати конфлікт відмовились.

Максим Старіцин підготував звернення щодо інциденту до поліції Шевченківського району. Він вважає, що за протидією роботі клубу стоїть дискримінація громадян та порушення закону, — «Це дикунство в столиці європейської держави!».

Upd: редакція отримала повідомлення від керівного партнера клубом Даниїл про те, що на 4 листопада запланована зустріч з адміністрацією ТЦ для роз’яснення ситуації. Але незалежно від результатів зустрічі клуб переїде на нове місце.

Фото: Версаче

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi