McDonald’s відкрив заклад у Яремче - PostEat

пошук

McDonald’s відкрив заклад у Яремче
20-11-2023 0 358


Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s 17 листопада відкрила новий заклад у Яремче Івано-Франківської області. Про це компанія повідомила у Facebook.

“Відкрили перший ресторан МакДональдз серед гір. Улюблені бургери, водоспади та полонини чекають на тебе в Яремче”, — йдеться у повідомленні.

Новий заклад McDonald’s, площею понад 407 кв. м, розташований у центрі міста Яремче, на вулиці Свободи, 263. У ресторані передбачено 123 місця для відвідувачів у залі та 112 — на терасі. Замовлення можна здійснити через термінали самообслуговування всередині закладу на одній з 10 цифрових площин. Заклад має “МакДрайв” і паркувальний майданчик.

Згідно з правилами безпеки, під час повітряної тривоги заклад зачинятиметься, щоб працівники та відвідувачі мали змогу перейти у найближче укриття; відкриття в такому разі буде відбуватися орієнтовно через годину.

Читайте також: 

У Словаччині відкрився рибний ресторан «Чорноморка»

Як українським винам підкорити міжнародні ринки — розповість освітній семінар «Експорт для крафтових виноробів. Документи, ринки збуту, економіка».

В Італії заборонили штучне м’ясо

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi