В Італії заборонили штучне м'ясо - PostEat

пошук

В Італії заборонили штучне м'ясо
17-11-2023 0 683


Парламент Італії ухвалив закон про заборону виробництва та продажу штучного м’яса. Італія — перша країна в Європі, яка схвалила подібний закон. Про це пише Bloomberg. 

Міністр сільського господарства, харчової промисловості та лісового господарства Італії Франческо Лоллобриджида заявив, що виробництво культивованого м’яса є загрозою для традиційного м’ясного господарства та сільського способу життя.

«Якщо ви виробляєте їжу, яка не має зв’язку з людиною, землею, роботою, ви можете перенести виробництво до місця з нижчими податками та меншими екологічними стандартами, що шкодить робочим місцям і навколишньому середовищу», — прокоментував він рішення парламенту.

Фермери та тваринники з усієї Італії вийшли на акцію підтримки законопроєкту, закликаючи зупинити “небезпечну тенденцію, яка ставить під загрозу здорове харчування та майбутнє їжі” під маркою “Зроблено в Італії”.

Опозиція розкритикувала ці заходи як «ідеологічну пропаганду», що відповідає ворожості партії прем’єр-міністерки Італії Джо́рджі Мелоні до глобалізації та сучасності, а також її захист інколи уявного традиційного стилю життя та цінностей.

Читайте також: 

Вчені з’ясували, що фастфуд може знижувати IQ

Wines of Ukraine продовжує популяризувати українське вино на шведському ринку

У 2024 році «АТБ-Маркет» відкриє три пошкоджені магазини в Чернігові

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi