Мережа виномаркетів OKWINE надала допомогу Україні на 10 мільйонів гривень - PostEat

пошук

Мережа виномаркетів OKWINE надала допомогу Україні на 10 мільйонів гривень
31-03-2022 0 1660


Мережа виномаркетів OKWINE, яка працює у 10 містах України, надала допомогу Україні вже на 10 мільйонів гривень та не зупиняється.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Вся наша команда знаходиться в Україні. Тож зважаючи на заборону продажу алкоголю, з першого дня війни ми вирішили, що будемо сконцентровані на гуманітарних ініціативах для забезпечення цілісності нашої країни. Майже всі продукти, які були в наявності в маркетах, це вода, гастрономія, продукти, консервація, випічка, солодощі та навіть цигарки, все віддали на допомогу ЗСУ та захисникам тер.оборони, діткам, стареньким, лікарням, безпосередньо це Охматдит. 

Також, ми організували дві кухні, де самі готуємо їжу для військових частин, а наша логістика працює не лише на доставку гуманітарної допомоги від Оквайн, а і взаємодіє з ЗСУ для перевезення технічних приладів. З допомогою виробників, наша компанія імпортер-дистрибутор Wine Hunters привозить палети води та розвозить у місцях, де вони неймовірно потрібні. 

Держава закликає бізнес працювати, тож OKWINE продовжує рухати економіку країни. Наші маркети працюють, а всю інформацію щодо їх режиму роботи та адреси ми оновлюватимемо щодня у сторіс нашого інстаграму @okwine.ua та у фейсбуці. Звісно, що продаємо лише продукти та б/а напої”, — йдеться у повідомленні компанії.

Фото: OKWINE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi