Monobank дарує пиво за донат для Збройних Сил України - PostEat

пошук

Monobank дарує пиво за донат для Збройних Сил України
23-11-2022 0 1267


Українському необанку Monobank вчора, 22 листопада, виповнилось 5 років, тому компанія пригощає пивом за донати для Збройних Сил України. Про це у Telegram повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський.

“Кажуть, є така традиція — замість подарунків на день народження приймати донати для ЗСУ на Банку. Ми теж вирішили спробувати)

Чим більше зберемо, тим гірше буде ворогам. Я мрію про Байрактар ​​за 180 млн., але скільки подаруєте, стільки й буде”, — йдеться у повідомленні 

За кожні 1000 гривень донату ви гарантовано отримаєте упаковку з двох банок monobeer. А за кожні 10 грн донату є шанс виграти один з унікальних наборів марок (тираж лише 1000 штук).

До речі, рецепт пива створено спеціально для Monobank. Під час варіння використовується 1 сорт хмелю та солоду, а не суміш, що робить його справжнім монопродуктом.

Задонатити можна тут: https://send.monobank.ua/jar/9UWEPdGPfi

“Подарунки (донати) приймаємо до 22:00 24.11. Підсумки підіб’ємо тут 25.11 о 15:00. Пиво тільки для 18+. Якщо ви робите донат з картки іншого банку, залиште свої контактні дані в коментарях до платежу. Через перебої з електрикою варіння великого об’єму пива може розтягнутися в часі, не зволікайте”, — додає Олег Гороховський.

Фото: Telegram ОГо!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi