Можливості для закладів готельно-ресторанного бізнесу пройти безкоштовне навчання із впровадження безвідходних і кліматично-дружніх рішень - PostEat

пошук

Можливості для закладів готельно-ресторанного бізнесу пройти безкоштовне навчання із впровадження безвідходних і кліматично-дружніх рішень
22-05-2023 0 1785

ПРОМО

Автор


Шукаємо 40 закладів готельно-ресторанного бізнесу з усіх куточків України, які зможуть пройти безкоштовне навчання по впровадженню безвідходних і кліматично-дружніх рішень, а найбільш успішні в навчанні заклади ще й впровадження практичної частини. Навіть якщо заклади зараз перекваліфіковані під інший вид діяльності, навчання буде дуже корисним для повоєнного відновлення. Більш детальне запрошення за посиланням.

Для участі просимо заклади гостинності заповнити форму до 17:00 за Києвом 09.06.2023 —  https://forms.gle/pGuYtsAdDUHSTTtS9 

Результати будуть повідомлені 16.06.2023 до 17:00 за Києвом.

Для натхнення дивіться відео про фіналістів першого сезону проєкту на ютуб-каналі  Zero Waste Alliance Ukraine або читайте на сайті за посиланням. Більш детально про активності, передбачені в поточному проєкті за посиланням

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Проєкт «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste & Climate Friendly для зеленого розвитку громад України».

Проєкт реалізується ГО Екологічні новини (м. Херсон), ІГ Mariupol Zero Waste (м. Маріуполь), Društvo Ekologi brez meja (Словенія), за підтримки Zero Waste Alliance Ukraine та Europe Climate Foundation, термін проєкту квітень-вересень 2023, за подальшим результатами можна слідкувати на сайті.

Facebook

Instagram

#ZeroWasteClimateFriendlyHoReCa

#ZeroWasteHoReCa

#ClimateFriendlyHoReCa

 

Текст та фото надані Zero Waste & Climate Friendly HoReCa

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi