На Burger King подали до суду за обман — у веганському бургері Impossible Whopper знайшли м'ясо - PostEat

пошук

На Burger King подали до суду за обман — у веганському бургері Impossible Whopper знайшли м'ясо
27-11-2019 0 2232


Філіп Вільямс (Philip Williams) з Флориди заявив, що не купував би бургер Impossible Whopper, якби знав, що котлету для нього смажать на загальному грилі. «Веганська котлета вкрита тваринним білком і це обман. Вимагаю компенсацію від Burger King», — йдеться у позові до суду.

Предметом позову став слоган веганського бургера Impossible Whopper — «100% фірмового бургера, 0% яловичини». Вільямс вважає це обманом, бо рослинну котлету готують на загальному грилі і вона вкривається залишками м’яса.

Ймовірно, що Вільямс дізнався про приготування рослинної котлети на загальному грилі з публікацій у ЗМІ. В інших публікаціях припускають, що майонез для веганських бургерів виготовляють на основі яєць.

Позивач вимагає компенсації собі та всім, хто купив веганський бургер, думаючи, що там дійсно не має й крихти м’яса. Обурення  Вільямса знайшло підтримку в мережі.

В Burger King звертають увагу, в тому випадку, якщо гість не хоче, щоб котлета для Impossible Whopper мала контакт з загальним грилем її йому приготують в духовці.

Фото: Burger King

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi