Німецький підприємець допоможе оновити «Житній ринок» - PostEat

пошук

Німецький підприємець допоможе оновити «Житній ринок»
17-10-2022 0 325


Німецький бізнесмен Флоріан Болен планує долучитися до реконструкції будівлі  “Житнього ринку” та привести до ладу навколишню територію. Про це для видання “Фокус” розповів в.о. директора “Житнього ринку” Євген Шевченко.

За його словами, ринок давно потребує оновлення як ззовні, так і у внутрішній частині приміщення.

“У скрутний для нашої країни час ми вдячні інвестору панові Флоріану Болену за віру в нашу перемогу. За інвестиції в наше місто Київ, у Поділ. Німецький бізнесмен має бездоганну репутацію та великий досвід в аналогічних проєктах в різних європейських країнах. Зокрема, він має кілька успішних проєктів у Лондоні, його команда має унікальну експертизу саме в перетворенні старих будівель на сучасні об’єкти”, — каже Євген Шевченко. 

Він додає, що цільове призначення будівлі не змінюється. Але ринок трансформують у сучасний громадський простір. На першому поверсі можна буде придбати фермерські продукти, а на другому хочуть розмістити пивоварні, сироварні, пекарні, фудкорти та дитячу зону. Нові заклади будуть розміщені виключно у вільних наразі приміщеннях будівлі.

Ззовні ринок залишиться таким самим — одна з цілей реконструкції зберегти автентичну модерністську будівлю з впізнаваним металевим панно.

Фото: ФОКУС

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi