Ніша Pop-up Bistro відкриється у Pinchuk Art Centre - PostEat

пошук

Ніша Pop-up Bistro відкриється у Pinchuk Art Centre
26-11-2021 0 857

Партнери

Автор


Ніша Pop-up Bistro — перший в Україні кочуючий ресторан, тому власники називають ідею створити його справжнім панком. Усього за три місяці, організатори планують створити новий для ринку продукт, який змінюватиме локацію двічі у сезон.

Заклад абсолютно нового, експериментального формату, відкриється 26 листопада на шостому поверсі Pinchuk Art Centre, у White place, на місці ONE LOVE coffee, та представлятиме собою колаборацію двох рестораторів — Віктора Шраменко та Володимира Задираки, а також шеф-кухаря Микити Позняка. 

Ніша працюватиме три місяці, упродовж яких, засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері з сет-меню. Pinchuk Art Centre — перша точка у планах ресторана, що кочує. Це тільки початок історії, через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію, і організатори обіцяють, що два рази у сезон на протязі року будуть знаходити найкращі місця для розташування Ніши, щоб знайомити гостей з важливими для Києва локаціями, і готувати смачні вечері. 

Засновник кавової компанії Fresh Black і «Ніші» Віктор Шраменко та співзасновник кав’ярні One Love espresso bar та ресторану Wine Love Володимир Задирака діляться, що їх колаборація, як бізнесменів, та людей, які створили найвидатніші кавові точки України — це справжній панк: “Створити спільні вечері — сміливість та ризик, але ми вважаємо, що завдяки нашій синергії і сильній концепції, з цього ризику вийде щось дуже круте”.

 

На сайті закладу вже можна ознайомитись з меню. Наприклад, тематика Паризьких вечерь пропонує спробувати качку конфі з яблучним пюре, брюсельскою мідією та лимонним джемом, або рожеву рибу з цитрусовим желе, хрумкими корінцями та соусом вінегрет із бергамотом.

Розклад роботи:
ВТ-НД

12:00-17:30 — ПРАЦЮЄ ЯК БІСТРО, ЛИШЕ 10 СТРАВ У МЕНЮ

19:00-21:30 — ВЕЧЕРІ З СЕТ-МЕНЮ З ОБОВ’ЯЗКОВИМ БРОНЮВАННЯМ КВИТКІВ

21:30-01:00 — НІША ТИПУ БАР

Ніша Bistro вже працює на Арт-заводі “Платформа” та у Рейтарська Circle, і зустрічає гастро-туристів французькими техніками з азіатськими прийомами.

Сайт

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi