Нова Їстетика: перезапуск місця про красу в усьому, смачну їжу і своїх людей - PostEat

пошук

Нова Їстетика: перезапуск місця про красу в усьому, смачну їжу і своїх людей
14-03-2023 0 2004

ПРОМО

Автор


Попри всі перешкоди, Їстетика, що знаходиться на Предславинській, 57, оновилася і готова зустрічати, годувати і тішити око киян. 

Ми змінили формат закладу і команду. Ми змінили кавомашину і зерно, на якому створюємо ранкову каву для наших гостей. Ми змінили нашу сутність, але не зрадили естетиці та смаку. 

Нова Їстетика — це не місце, де варто їсти похапцем. Нова Їстетика — це місце, де шалений ритм столиці трохи уповільнюється, а на зміну поспіху приходить задоволення. Від кожного шматочка їжі, від чергового ковтка кави, від того, що тебе оточує.

Відтепер за меню нашого закладу відповідає команда сучасних винахідників смачної їжі. В оновленому меню Їстетики акцент було зроблено на повноцінність страв, їхній витончений смак і, звісно, візуальну складова. 

Розпочати свій день в Їстетиці можна Дуже класичним сніданком, що складається з яєчні з двох яєць або скрембла на вибір, бекону, томатів, печериць, ковбасок гриль, консервованих бобів, чіабати та соусу на основі грецького йогурту й зелені. До поживного сніданку обов’язково замовте горнятко доброї кави. Готуємо її на зерні MadHeads. Від фільтра до капучино на банановому. 

В оновленому меню Їстетики кожен знайде страву до смаку. Поціновувачі салатів закохаються в смак теплого салату з хрусткою качкою. А ті, хто любить обідати виключно супом, зможуть вибрати поміж 4-х перших страв. Наприклад, крем-борщ з ростбіфом. Про те, щоб маленьким їстетам було смачно, ми також подбали. 

Що ще в Їстетиці нового і крутого? Коктейльна карта! Кожна позиція підібрана під наше основне меню, кожен коктейль — до дрібниць пропрацьований напій, що підкорює смакові рецептори. Тепер Їстетикою можна насолоджуватися не лише за сніданком, а й за вечірнім коктейлем наприкінці важкого тижня. 

Попереду на нас чекають грандіозні плани, а на наших гостей — гарні та смачні часи в Їстетиці. 

Основна наша ціль: створити простір для людей, в якому хочеться не просто їсти/пити, а знаходитись і жити на повну. 

Саме тому вже на початку квітня ми проведемо двотижневу виставку картин молодого київського художника Влада Мельника. І зовсім скоро ми анонсуємо різноманітні дегустації, звані вечері від Шефа і ще багато цікавинок, що відбудуться в стінах Їстетики. 

Stay tuned! Гарантуємо, що Їстетика ще не раз здивує і закохає вас у життя.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi