Нові заклади. Київ: три проєкти від мережі «!FEST» на Арсенальній — «Реберня», «П'яна Вишня» і «Львівська майстерня шоколаду» - PostEat

пошук

Нові заклади. Київ: три проєкти від мережі «!FEST» на Арсенальній — «Реберня», «П'яна Вишня» і «Львівська майстерня шоколаду»
16-03-2021 0 2690


15 березня у Києві поруч зі станцією метро «Арсенальна» відкрили двері відразу три нові кнайпи від львівської мережі закладів «Холдинг емоцій !FEST». Тепер у київському Арсеналі знаходяться відомі проєкти «Реберня», «П’яна Вишня» і «Львівська майстерня шоколаду».

Як зазначають у мережі «!FEST», формати — незмінно знайомі та демократичні. Сюди можна прийти на ребра, не виходячи з приміщення забігти на келішок львівської настоянки, а потім в кав’ярню-крамницю майстерні шоколаду по смаколики.

Оскільки приміщення Арсеналу — це частина історії міста, її вирішили підкреслити, поєднавши крутезні з сучасними сенсами і продуктами. Нова «Реберня на Арсенальній» отримала в інтер’єр трохи мемів, авторам яких є Андрій Єрмоленко та Олексій Кокорєв. Бар «П’яної Вишні» в проєкті на Арсенальній є в одному спільному просторі разом із «Ребернею» — відгороджує простір вишнівки велетенська люстра. «Львівська майстерня шоколаду» на Арсенальній має більш сучасний інтер’єр. Картини тут зі Львова, малювали їх дизайнери Вікторія Гапоненко, Поліна Сухомлин та Христина Семусьо. Це невеликий формат, де можна скуштувати знаменитий шоколад, зібратись з друзями за філіжанкою топленого шоколаду та придбати солодкі презенти. Фасад приміщення в теплу пору доповнюватиметься літнім майданчиком — всередину кнайп можна буде зайти прямо через вікно.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • ребра на вогні – 189 грн/400 г,
  • яловичий антрекот – 298 грн,
  • м’ясна зупа – 62 грн,
  • мішаний шоколад – 69 грн,
  • какао з перцем чилі – 49 грн,
  • чай з прянощами – 42 грн,
  • кава Юрія Кульчицького – 55 грн,
  • торт «Мигдалевий бумцик» – 79 грн.

«На Арсенальній класний простір. Арки і склепіння схожі з нашим приміщенням у першій «Реберні під Арсеналом» у Львові. Фактично така автентична частинка історії в центрі Києва. Чому саме ці формати? Це ті з наших проєктів, котрі зараз найактивніше масштабуємо. Маємо практику — найперше відпрацьовуємо продукт і формат у Львові, і якщо має попит і зрозумілою є модель подачі для втілення за межами Львова та України, то виходимо на франшизу. І «Реберня», і «П‘яна Вишня», і «Львівська майстерня шоколаду» в цьому просторі отримали своє втілення. Ми стараємось не просто копіювати інтер‘єр, а «входити» в приміщення з адаптацією і переосмисленням наповнення. Тому так, тут ті самі найкращі продукти, які вперше всі спробували у Львові, той же демократичний концепт, але візуально — це частинка київської Арсенальної, так як ми її побачили», — коментують редакції PostEat у мережі «Холдинг емоцій !FEST».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 1

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 12:00-00:00

Фото: «Холдинг емоцій !FEST»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi