Новий заклад: кава, коктейлі та вінілові платівки у WE:VINYL cafe bar & music store - PostEat

пошук

Новий заклад: кава, коктейлі та вінілові платівки у WE:VINYL cafe bar & music store
03-12-2019 0 2732


Назва: WE:VINYL cafe bar & music store

Де: вул. Саксаганського, 27г.

Формат: cafe bar & music store

Бюджет: ₴₴.

Хочете сховатися від галасу у центрі Києва? Повертайте в арку з вулиці Саксаганського чи Жилянської – ви потрапите у затишний дворик, де розташований заклад WE:VINYL: місце для атмосферного вечора з коктейлями та музикою, яка лунає з вінтажних платівок.

Засновник бару — Олександр Осіпов, відомий київський бар-менеджер та не менш відомий діджей. Подорожуючи різними країнами світу, Олександр надихнувся на створення власних авторських коктейлів, та вирішив відкрити свій заклад, якого йому не вистачало. Так народилося нове місце під назвою WЕ:VINYL.

«WE:VINYL — це про французьку вишуканість, затишну атмосферу та відпочинок без метушні у самому серці Києва. Завдяки компактності закладу, ви станете частиною дружньої компанії, яка насолоджується музикою та авторськими напоями. Впродовж дня подаємо ароматну каву, тож мерщій куштувати обіднє лате чи еспресо! Ввечері WE:VINYL стає місцем відпочинку зі смаком. Рідкісну музику краще слухати пританцьовуючи, звичайно ж, із келихом у руці. Із закладу пропонуємо вийти не з порожніми руками, а прихопивши міні-пляшку червоного або білого вина!» — радісно розповідають у закладі.

У закладі щомісяця оновлюватимуть коктейльне меню та чатуватимуть гостей новими авторськими напоями.

«У нас будуть і milk punch-коктейлі, які мало де в Києві представлені», — кажуть у закладі.

Крім того, у закладі є ще й магазин платівок, тож кожен охочий може купити вініл за смаком та віддати на продаж свій. Зараз у продажу платівки, які зібрали з колекцій київських діджеїв. У закладі влаштовуватимуть різноманітні вечірки, щоб відроджувати культуру вінілу. А завдяки тому, що приміщення закладу досить компактне, усі гості стають частинами однієї великої компанії – знайомляться, разом смакують коктейлі та здружуються.

Коктейлі в коктейльній карті закладу розділені згідно алкоголю, що наявний у їх складі – так, можна скуштувати коктейлі на джині, текілі, ромі, віскі та інших міцних напоях.

Дещо з меню:

  • Pine Code — 179 грн,
  • Granys Pie — 189 грн,
  • Cocobongo — 209 грн,
  • Negroni — 169 грн.

Фото: WE:VINYL



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi