Новий заклад: авторські коктейлі в барі на Подолі Talkies bar - PostEat

пошук

Новий заклад: авторські коктейлі в барі на Подолі Talkies bar
12-08-2019 0 1762


Заклад: Talkies bar

Де: вул. Межигірська, 3

Формат: коктейльний бар

Бюджет: ₴₴. Класичні коктейлі – 180 грн, авторські коктейлі – 200 грн, закуски від 100 грн.

14 серпня в тестовому режимі розпочинає роботу Talkies bar від засновників мережі кав’ярень EspessoHolic. Новий бар розташувався на Подолі за адресою вулиця Межигірська, 3. Дизайн Talkies bar розроблений студією Ater та виконаний в стилістиці ар-деко — стильової течії в образотворчому і декоративному мистецтві країн Західної Європи і Америки другої чверті XX століття. Концептуальну айдентику закладу розробили в студії графічного дизайну 3Z Studio. Атмосфера бару нагадуватиме стильні та буремні 20-роки минулого століття, де під звуки джазу можна насолоджуватись спілкуванням та авторськими коктейлями.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Над коктейльною картою закладу працював досвідчений бармен Валерій Пронькін. Концепція коктейльної карти присвячена відомим та визначним особистостям початку XX століття. Також до команди Talkies bar приєднались бартендери Максим Гришко, Артем Просін, Андрій Лихва, Андрій Никоненко, Анна Баско та Ксенія Башурова — кожен з них виборов місце у команді, розробивши власні авторські коктейлі у концепції Talkies bar.

Pre-відкриття Talkies bar відбудеться 14 серпня о 18:00, всі охочі зможуть першими спробувати авторські коктейлі від команди бару.

Фото: Talkies bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi