Новий заклад: бургери на будь-який смак у MASTER BURGER в ТРЦ Dream Town - PostEat

пошук

Новий заклад: бургери на будь-який смак у MASTER BURGER в ТРЦ Dream Town
12-11-2019 0 1905


Назва: MASTER BURGER

Де: ТРЦ Dream Town (Оболонський просп., 1-б)

Формат: бургерна

Бюджет: ₴₴.

Бренд бургерів MASTER BURGER відомий у Чехії. Перший заклад MASTER BURGER відкрили в Києві 9 листопада 2019 року.

У закладі обіцяють приготувати бургер не більш ніж за три хвилини. У меню поціновувачі бургерів знайдуть більше 50 видів різноманітних бургерів, серед яких не лише позиції з м’ясом, але й пропозиції для вегетаріанців.

«Ми використовуємо лише натуральні здорові інгредієнти і найсвіжіші продукти. (…) Отже, будемо знайомі!», — так новий заклад вітається з майбутніми гостями через пост в інстаграмі.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Hello! ⠀ Ми — MasterBurger i ми тут для того, щоб зробити вас трiшки щасливiшими!❤️ ⠀ Тільки Уявiть, як берете у руки великий смачний бургер. ⠀ Вiн пахне соковитим м’ясом, булочка хрустка i м’яка одночасно⭐️ ⠀ В ньому iдеально все. Це бургер вашої мрiї. ⠀ Саме такі бургери робимо ми! ⠀ Вони не тільки мега-смачні. Вони мега-корисні! ⠀ Ми використовуємо лише натуральні здорові інгридієнти і найсвіжіші продукти. ⠀ Бо ми піклуємося про ваші фігури ⠀ Отже, будемо знайомі! ⠀ Ми у повному озброєнні і готові викликати у вас задоволені посмішки. ⠀ А ще трошки слинки, бо на наші бургери неможливо дивитись без неї 🙂 ⠀ Хоча навіщо дивитись?) Треба їсти! ⠀ #Бургер #бургеркиев #мастербургер #інший #дримтаун #веганбургер

Публикация от MASTER BURGER UA (@masterburger.ua)

Заклад розташувався на третьому поверсі ТРЦ Dream Town. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi