Новий заклад: Дмитро Борисов відкрив Philadelphia на фудкорті Lavina Mall - PostEat

пошук

Новий заклад: Дмитро Борисов відкрив Philadelphia на фудкорті Lavina Mall
14-12-2019 0 2511


Дмитро Борисов відкрив другий заклад формату Philadelphia Roll&Bowl. З 15 грудня роли та боули можна придбати на новому фудкорті ТРЦ Lavina Mall. До відкриття підготували також розширене меню: окрім якірних ролів Філадельфія, популярних Драконів та філа-макі-ролів, місо-супів та боулів, тут готують гарячі темпура-роли (159 грн), сендвічі з тартаром із лосося або тунця (89 грн) й тигрові креветки темпура (89 грн). Окрім того, Philadelphia у Lavina Mall продаватиме святковий сет: два роли Філадельфія з лососем та з вугрем коштуватимуть 199 гривень.

І ще варто не забувати, що людям, змученим багатогодинним шопінгом, хочеться не тільки їсти. На щастя, бар в Philadelphia Roll&Bowl також буде. Улюблені шардоне або брют, сидр і пиво – ось що потрібно після вдалого магазинного сафарі! Безалкогольні напої теж є.

На честь відкриття у закладі частуватимуть ролами з лососем та сидром за чек-ін: достатньо зробити пост або сторіз з відміткою у Philadelphia Roll&Bowl та показати касиру. Акція діятиме протягом всього дня 15 грудня.

Назва: Philadelphia Roll&Bowl

Де: вул. Берковецька, 6Д (фудкорт ТРЦ Lavina Mall)

Формат: ресторан здорового харчування

Бюджет: ₴₴.

Фото: Philadelphia Roll&Bowl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi