Новий заклад. Дніпро: Flip Neo Bistro на проспекті Дмитра Яворницького - PostEat

пошук

Новий заклад. Дніпро: Flip Neo Bistro на проспекті Дмитра Яворницького
12-01-2023 0 7290


Де: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 5

Формат: нео бістро

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 08:00 — 21:00

Ресторан «Простої Непростої Їжі» Flip Neo Bistro відкрився у Дніпрі на Проспекті Дмитра Яворницького. Авторський дизайн проекту Flip натхненний домашнім затишком: м’яке світло, природні матеріали, текстури і живі рослини. «Відкриття закладу планувалося ще на березень місяць 2022 року, але війна втрутилася в наші плани. За цей час ми встигли зробити ще більш вагому справу. Разом із WCK наша команда встигла приготувати 84 682 порції обідів для наших незламних друзів, що переїхали до Дніпра з окупованих територій та регіонів, що зазнали значних руйнацій. І ми раді бути причетними до допомоги нашій рідній країні. Лише у кінці листопада ми вирішили трансформуватися, та розпочали працювати для всіх вас», — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У Flip Neo Bistro на гостей чекає авторська кухня з neo відтінком та різноманіттям страв від відомого шеф-кухаря Леоніда Малюги. В закладі пропонують сніданки до 12:30: млині, панкейки, оладки, каші та овочі, тарти і кіші, сирники та страви з яєць. В основному меню європейські та азійькі страви в авторському виконна, також кілька веган-страв і цікаві десерти. До страв пропонують коктейлі, моктейлі, вина, міцний алкоголь, каву та смузі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • місо-шакшука з морепродуктами — 148 грн,
  • сирники з тофу — 220 грн,
  • кіш з чотирма видами сирів — 98 грн,
  • пані-пурі з тартаром із телятини та вугра — 198 грн,
  • місо баклажан у кунжуті кімчі — 168 грн,
  • шпинатні вареники з яловичиною та фуагра — 258 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi