пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Заклад відчинить свої двері вже сьогодні, 6 грудня 2019 року.
Назва: SlowPiggy
Де: Одеса, вул. Генуезька, 3б.
Формат: м’ясний ресторан.
Бюджет: ₴₴.
На офіційній сторінці одеського м’ясного ресторану SlowPiggy у фейсбуці анонсували відкриття другого ресторану. Заклад почне приймати гостей у тестовому режимі вже сьогодні, 6 грудня 2019 року.
«Запрошуємо в гості на ребра і фірмові бургери, але поки освоюємось на новому місці, тому, звичайно, просимо поставитися з розумінням», — йдеться у пості на фейсбуці.
«Меню залишається старе, основний ресторан лишиться на вул. Семена Палія, там буде готуватися велика частина напівфабрикатів. У новому ресторані не буде аргентина-грилів, але ми готуватимемо страви у хоспері», — розповідає бренд-шеф SlowPiggy Ксенія Амбер.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Михайло Сафонюк, шеф-бармен SlowPiggy: “Новий SlowPiggy сьогодні відкрив свої двері для наших гостей. Розташувався наш новий ресторан на Генуезькій — вулиці, яка зустрічає всіх наших жителів і гостей міста, і плавно проводжає в Аркадію. Тут ми будемо створювати гарний настрій і наповнювати наших гостей позитивними емоціями.
Що ж таке ресторан SlowPiggy? «Slow Piggy» — це стильний ресторан з чоловічим характером, де ідеально підібрані страви під всі види алкоголю. Чому така назва? Наш brand сhef Ксенія Амбер робить акцент на приготуванні страв на свинини повільного копчення (коптильня BlackIronBBQ). У нашому ресторані відкрита кухня, де розташувалися аргентинські грилі, а також дров’яна піч для випікання хліба.
У нас є власна ферма в 180 км від Одеси в Любашівському районі, де для Slow Piggy вже підростає наступне покоління мангалиць.
У Slow Piggy пропонують ексклюзивне пиво, яке варять спеціально для нашого ресторану, в крафтовій пивоварні.
Коктейльна карта Slow Piggy складається в більшості з авторських коктейлів, для яких ми самостійно варимо сироп, лікер, біттер і кордіал. Також ми готуємо вишню, чіпси і пюре власного приготування для наших коктейлів.
Щочетверга в Slow Piggy будуть проходити коктейльні вечори — я і моя команда барменів виходить в зал, спілкується з гостями, рекомендує коктейлі, презентує їх і розповідає історію створення цих коктейлів. Для коктейльного вечора наша команда барменів розробляє спеціальну коктейльну карту своїх авторських коктейлів, яких немає в основному меню (це коктейлі, які створені для різних чемпіонатів України — World Class, WCC і т.д.).
Я б порекомендував спробувати:
Survival guide на основі бурбону, настояного з трюфельною олією, з додаванням копченого кордіала, який ми готуємо самі з королівських печериць. Також до коктейлю входить лікер Амаро Монтанегро і дванадцятирічний бурбон. Подаємо напій в книзі з секретом. Коктейль увійшов в ТОП-3 конкурсу BarSpiritCup 2019.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Love is art на основі бурбона, з додаванням лікерів Франжеліко і Амаро Монтанегро, а також квіткового кордіала з ромашки, який ми готуємо самі. Коктейль увійшов в ТОП-3 конкурсу BarSpiritCup 2018.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Bloody Merry SP на основі горілки Абсолют, з додаванням томатного соку, свіжовичавленого соку лимона, медового сиропу власного приготування, чорного перцю, сванської солі, соусу шрірача і луїзіанського соусу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Bang Bang на основі горілки «солона карамель» з додаванням кордіала Канкарне, до складу якого входять перці чіпотлі, Гуахінь, патока і шоколад Херші. А келих прикрашається вибуховою карамеллю. Цей коктейль увійшов в ТОП-3 Stoli & Boyou cocktail challenge 2019
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Brutal Piggy, в основі якого — бренді Арарат, з додаванням пряної Бехеровки, червоного вермуту Чинзано, лікеру вишневої кісточки і мигдалю. Перед подачею коктейлю ми насичуємо (коптимо) димом келих, щоб надати брутальності цьому коктейлю.А готуємо ми його прямо біля столу. Цей коктейль — переможець Одеської Битви Барменів Alex Mixology 2018.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Tiki piggy, в основі якого джин, настояний на малині, з додаванням витриманого рому, напою з алое і імбиру і легкими нотками троянди. Цей коктейль ми подаємо в нашому фірмовому келиху у вигляді свині, виготовленої з бетону.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Щовівторка в нашому ресторані буде проводитися Negroni day — я і моя команда будемо для вас готувати п’ять видів авторських «Негроні»за спеціальною ціною. Тут я рекомендую обов’язково спробувати кожен коктейль і вибрати свого лідера.
Також ми плануємо:
Крім того, 8 грудня о 19:30 у ресторані відбудеться перша вечірка з нагоди відкриття закладу. Можна зарезервувати стіл у закладі на цю подію заздалегідь (депозит: 500 грн з людини).
Нагадаємо: SlowPiggy – це одеський м’ясний ресторан, бренд-шефом якого є Ксенія Амбер, шеф-бармен Михайло Сафонюк. В меню закладу основний акцент зроблено на свинині. За особливими рецептами готуються рулька, ребра, свинячі щічки і вуха, окіст та інші частини. Креольська кухня лежить в основі всіх страв меню Slow Piggy.
Фото: SlowPiggy
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi