Новий заклад: другий ресторан SlowPiggy в Одесі - PostEat

пошук

Новий заклад: другий ресторан SlowPiggy в Одесі
06-12-2019 0 3103


Заклад відчинить свої двері вже сьогодні, 6 грудня 2019 року.

Назва: SlowPiggy

Де: Одеса, вул. Генуезька, 3б.

Формат: м’ясний ресторан.

Бюджет: ₴₴.

На офіційній сторінці одеського м’ясного ресторану SlowPiggy у фейсбуці анонсували відкриття другого ресторану. Заклад почне приймати гостей у тестовому режимі вже сьогодні, 6 грудня 2019 року.

«Запрошуємо в гості на ребра і фірмові бургери, але поки освоюємось на новому місці, тому, звичайно, просимо поставитися з розумінням», — йдеться у пості на фейсбуці.

«Меню залишається старе, основний ресторан лишиться на вул. Семена Палія,  там буде готуватися велика частина напівфабрикатів. У новому ресторані не буде аргентина-грилів, але ми готуватимемо страви у хоспері», — розповідає бренд-шеф SlowPiggy  Ксенія Амбер.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Михайло Сафонюк, шеф-бармен SlowPiggy:  “Новий SlowPiggy сьогодні відкрив свої двері для наших гостей. Розташувався наш новий ресторан на Генуезькій — вулиці, яка зустрічає всіх наших жителів і гостей міста, і плавно проводжає в Аркадію. Тут ми будемо створювати гарний настрій і наповнювати наших гостей позитивними емоціями.

Що ж таке ресторан SlowPiggy? «Slow Piggy» — це стильний ресторан з чоловічим характером, де ідеально підібрані страви під всі види алкоголю. Чому така назва? Наш brand сhef Ксенія Амбер робить акцент на приготуванні страв на свинини повільного копчення (коптильня BlackIronBBQ). У нашому ресторані відкрита кухня, де розташувалися аргентинські грилі, а також дров’яна піч для випікання хліба.

У нас є власна ферма в 180 км від Одеси в Любашівському районі, де для Slow Piggy вже підростає наступне покоління мангалиць.

У Slow Piggy пропонують ексклюзивне пиво, яке варять спеціально для нашого ресторану, в крафтовій пивоварні.

Коктейльна карта Slow Piggy складається в більшості з авторських коктейлів, для яких ми самостійно варимо сироп, лікер, біттер і кордіал. Також ми готуємо вишню, чіпси і пюре власного приготування для наших коктейлів.

Щочетверга в Slow Piggy будуть проходити коктейльні вечори — я і моя команда барменів виходить в зал, спілкується з гостями, рекомендує коктейлі, презентує їх і розповідає історію створення цих коктейлів. Для коктейльного вечора наша команда барменів розробляє спеціальну коктейльну карту своїх авторських коктейлів, яких немає в основному меню (це коктейлі, які створені для різних чемпіонатів України — World Class, WCC і т.д.).

Я б порекомендував спробувати:

Survival guide на основі бурбону, настояного з трюфельною олією, з додаванням копченого кордіала, який ми готуємо самі з королівських печериць. Також до коктейлю входить лікер Амаро Монтанегро і дванадцятирічний бурбон. Подаємо напій в книзі з секретом. Коктейль увійшов в ТОП-3 конкурсу BarSpiritCup 2019.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Love is art на основі бурбона, з додаванням лікерів Франжеліко і Амаро Монтанегро, а також квіткового кордіала з ромашки, який ми готуємо самі. Коктейль увійшов в ТОП-3 конкурсу BarSpiritCup 2018.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Bloody Merry SP на основі горілки Абсолют, з додаванням томатного соку, свіжовичавленого соку лимона, медового сиропу власного приготування, чорного перцю, сванської солі, соусу шрірача і луїзіанського соусу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Bang Bang на основі горілки «солона карамель» з додаванням кордіала Канкарне, до складу якого входять перці чіпотлі, Гуахінь, патока і шоколад Херші. А келих прикрашається вибуховою карамеллю. Цей коктейль увійшов в ТОП-3 Stoli & Boyou cocktail challenge 2019

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Brutal Piggy, в основі якого — бренді Арарат, з додаванням пряної Бехеровки, червоного вермуту Чинзано, лікеру вишневої кісточки і мигдалю. Перед подачею коктейлю ми насичуємо (коптимо) димом келих, щоб надати брутальності цьому коктейлю.А готуємо ми його прямо біля столу. Цей коктейль — переможець Одеської Битви Барменів Alex Mixology 2018.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Tiki piggy, в основі якого джин, настояний на малині, з додаванням витриманого рому, напою з алое і імбиру і легкими нотками троянди. Цей коктейль ми подаємо в нашому фірмовому келиху у вигляді свині, виготовленої з бетону.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Щовівторка в нашому ресторані буде проводитися Negroni day — я і моя команда будемо для вас готувати п’ять видів авторських «Негроні»за спеціальною ціною. Тут я рекомендую обов’язково спробувати кожен коктейль і вибрати свого лідера.

Також ми плануємо:

  • майстер класи відомих бренд-амбасадорів, які представляють відомі бренди алкоголю;
  • організовувати гестбартендинги і запрошувати світових зірок барної індустрії;
  • проводити концерти топових кавер-груп;
  • організовувати Stand Up-вечори кращих коміків нашої країни.
  • Хотілося б запросити всіх одеситів і гостей нашого міста до нас в гості, з великим задоволенням проведемо вам екскурсію нашим рестораном, смачно нагодуємо і приготуємо для вас наші круті коктейлі.

Крім того, 8 грудня о 19:30 у ресторані відбудеться перша вечірка з нагоди відкриття закладу. Можна зарезервувати стіл у закладі на цю подію заздалегідь (депозит: 500 грн з людини).

Нагадаємо: SlowPiggy – це одеський м’ясний ресторан, бренд-шефом якого є Ксенія Амбер, шеф-бармен Михайло Сафонюк. В меню закладу основний акцент зроблено на свинині. За особливими рецептами готуються рулька, ребра, свинячі щічки і вуха, окіст та інші частини. Креольська кухня лежить в основі всіх страв меню Slow Piggy.

Фото: SlowPiggy

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi