Новий заклад. Київ: кава, лаймовий тарт та домашній тирамісу у кав’ярні Apollo Café на Шовковичній - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кава, лаймовий тарт та домашній тирамісу у кав’ярні Apollo Café на Шовковичній
12-02-2020 0 1482


Назва: Apollo Café
Де: вул. Шовковична, 42/44, БЦ Horizon Office Tower
Формат: кав’ярня з авторськими десертами
Бюджет: ₴₴

Новий заклад відкрився на Липках в Печерському районі. Кав’ярня розташована в БЦ Horizon Office Tower на вулиці Шовковичній. До станції метро «Палац Спорту» 13 хвилин пішки, до станції метро «Кловська» — 10 хвилин.

Заклад відкрили дизайнер студії Object No. Володимир Вештак та засновник студії Fantastic Flat Василь Сахно. «У нас немає жодного ресторанного досвіду, але ми працюємо у сфері дизайну і вирішили відкрити кав’ярню, яка б відповідала нашим уявленням про хороший заклад», — розповів у коментарі PostEat Володимир. Столи у кав’ярні виконані з мармуру, стільці власного дизайну студії Object No. Назву Apollo Café обрали, як найменш претензійну.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для розробки кавової карти засновники консультувались з Давидом Гороховським. Зараз в закладі можна спробувати каву і кавові напої, які подобаються самим засновникам. Наприклад, фільтр-каву готують на зернах Кенії, еспресо — на зернах з Ефіопії. Для приготування фільтр-кави використовують Hario V60, для еспресо — італійську машину Faema E61 Legend.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Більшість десертів для закладу готують дружини співзасновниці. В меню можна знайти вафельний та тертий пиріг, домашній тирамісу, лаймовий тарт тощо. Заклад працює з 8:00 до 20:00 в будні дні, з 11:00 до 17:00 у вихідні.

У січні 2020 року редакція PostEat підготувала путівник закладами Києва, де можна спробувати каву та солодощі. Також було опубліковано матеріал про напій колд-брю в кав’ярнях Києва.

Фото: facebook.com/apollocafekyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi