Новий заклад. Київ: міський бар «Вечірній» на Льва Толстого - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: міський бар «Вечірній» на Льва Толстого
13-05-2021 0 2557


13 травня розпочинає роботу перший міський бар «Вечірній». Перший бар відкривається на вулиці Льва Толстого поруч із кафе-пекарнею «Хлібний». Ідея міського бару «Вечірній» з’явилася в досвідченого бармена Артема Лебедєва — мешкаючи в районі парку Шевченка бармен не знайшов закладу, куди можна зайти на пару келихів вина або коктейлів, заздалегідь не вбираючись і не плануючи. Так народився формат «зрозумілого, швидкого, комфортного, веселого міського бару», який розробили спільно з рестораторами Дімою Заходякіним й Аліною Косичкіною.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Зала «Вечірнього» буквально відлита з бетону: з нього — більшість столів і барна стійка в центрі. Інтер’єр наповнений прихованими деталями: вінтажні стільці з Амстердаму, шаховий стіл розкладається у покерний, на бетонній стійці сліди від келихів зберігають історію колишніх вечірок. Бетонна стійка — серце бару, тут тап-система із 20 кранів дозволяє видавати вино, крафтове пиво і коктейлі у межах хвилини.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Просто, зрозуміло, за класною (149 гривень за коктейль) ціною — за цими критеріями ми створювали барну карту. Тут і класика, апероль, негроні, віскі-сауер, і наші авторські коктейлі, на кшталт Shishkin Mishkin на основі лісового горіха або освіжаючий цитрусовий Tropical Punch», — пояснює Лебедєв. Дистиляти готують зі свіжих фруктів у власній лабораторії, їх гості завжди можуть придбати з собою. У меню кухні всього кілька позицій — легкі закуски (оливки, в’ялені томати) та пара сендвічів.

Хто відкрив: Дмитро Заходякін та Аліна Косичкіна

Формат: міський бар

Де: вул. Льва Толстого, 11/61

Бюджет:

Фото: «Вечірній бар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi