пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Мексиканський стріт-фуд заклад El Gordo розпочинає роботу в Києві. Як зазначають, в закладі вперше в Україні готують страву з мексиканського кактуса нопаль – тако нопалез. Також пропонують кесаділью, буріто, чурос, такітос (скручені в трубочку тако й обсмажені у фритюрі) та гуакамоле. Для всіх тако використовують справжню мексиканську тортилью з кукурудзяного борошна.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ідейним натхненником закладу став сеньор Гордо з маленького містечка Тихуана – яскравий мексиканський дідусь-космополіт, який обожнює готувати національні автентичні страви Мексики. Як кажуть власники закладу, його мета – познайомити якомога більше українців з колоритом мексиканських страв та навчити їх розуміти свою кухню, наповнену різними смаками.
Зараз ресторан працює в тестовому режимі. Офіційне відкриття El Gordo відбудеться в червні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ціни:
— тако від 36 грн (курка, яловичина, риба, креветки, кактус)
— буріто від 89 грн
— фрі з додатками від 79 грн
— кесаділья від 99 грн
— чурос — 39 грн (зі згущенкою або вишневим соусом)
Де: вул. Велика Васильківська, 16
Години роботи: 10:00-00:00
Формат: стріт-фуд заклад
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi