Новий заклад. Львів: фаст-фуд «по КЕБАБу?» на Валовій - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: фаст-фуд «по КЕБАБу?» на Валовій
06-03-2024 0 495


Де: м. Львів, вул. Валова, 16

Формат: фаст-фуд (кебабна)

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Контактний телефон: +380961633918

Instagram

«по КЕБАБу?» — кебабна, що відкрилася у самому центрі Львова, біля пам’ятника Короля Данила. «по КЕБАБу?» має доволі простий інтер’єр: поєднання дзеркал та зелені, створює атмосферу швидше кав’ярні, а не закладу фаст-фуду. Це місце зустрічі друзів за смачним кебабом на будь-який смак та живим пивом від локальної пивоварні «Правда».

Меню складається з двох частин: кебаби (а їх є в даний момент 4 види) та снеки і гарніри. В меню є кебаби для кожного: «Свята класика» — для любителів класичного поєднання м’яса, свіжих овочів та часникового соусу власного приготування; кебаб «Мексиканський» доволі пікантний за рахунок сальси на основі міксу перців (болгарський, чилі, халапеньйо), а також гострого соусу на основі перцю чилі.

Кебаб «Сирна історія» — це більш витончене поєднання м’яса та 4 видів сиру в поєднанні із пармезановим соусом власного приготування. А кебаб «Щаслива креветка» поєднує ніжне м’ясо креветки у фрі-паніровці зі свіжими овочами, соусом «солодкий чилі», «пармезановим соусом» у поєднанні із насінням гранату.

Розділ «снеки та гарніри» — це картопля фрі, картопля по-селянськи, нагетси та цибулеві кільця, а також батат фрі. До кожного із цих снеків можна додати на вибір соуси власного приготування.

Дещо з меню:

  • кебаб «Свята класика» — 130 грн,
  • кебаб «Мексиканський» — 145 грн,
  • кебаб «Сирна історія» — 150 грн,
  • кебаб «Щаслива креветка» — 170 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Львова:

Новий заклад. Львів: гастрономічно-кавовий простір UNO з краєвидом на Оперний

Новий заклад. Львів: сімейний ресторан «Гарні Люди»

Новий заклад. Львів: lounge restaurant «Культура відпочинку»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi