пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: м. Львів, площа Ринок, 25
Формат: міське кафе з великим вибором страв із сиру + спікізі бар
Години роботи кафе: щодня з 12:00 до 22:00 (сндіанок до 13:00)
Години роботи спікізі-бару: у будні з 16:00, пт-нд з 14:00
Контактний телефон: +380672006363
Say cheese — заклад у центрі Львова, де ви можете отримати не лише унікальні страви, як от суперсирне м’ясо під спеціально виготовленим раклетом чи сендвічі з розтопленим сиром качакавалло, але й багато приводів для посмішок. Це заклад, де дбають про смак і настрій, де добре спілкуватися та смакувати тягучий сир в ароматі екзотичних спецій під фанковий грув у легкій атмосфері. Інтер’єр світлий, легкий, створений за участі київської команди дизайнерок Numo Buro. Брендинг — від Directa Bureau. Концепцію засновниці закладу Наталя Козак та Діана Корпало створювали за допомогою Готельно-ресторанного консалтингу Поліщука та Валового.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У Say cheese продумано безліч дрібниць. Кухня, якою керує відомий у Львові шеф Віктор Вовк, використала у стравах багато крафтових продуктів. Тут знайшлося місце кільком піцам (з печі на дровах), грецьким саганакі та запеченій феті, італійському салату з буратою, азійського стилю рибі у соусі том-ям, величезному бургеру під потрійним сиром. М’ясоїдам має особливо засмакувати свинина з картоплею, що поливається розтопленим сиром раклет, любителям птиці — індичка під розтопленим сиром. Вегетаріанцям варто спробувати крашову піцу з грибами та гарбузом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Коктейлі та карта напоїв — робота популярного львівського бармена Івана Зелика. Більшість коктейлів авторські, серед фірмових, наприклад, Cheese Mary, тобто Кривава Мері з сирною піною. Любителі солодких коктейлів зацінять лавандовий фізз. Хто любить солоне, має спробувати Pop Corn Sour, поданий у пачці для попкорну під гіркою поп-корну.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Особливо варто відзначити співпрацю з локальними та міжнародними сироварами. Наприклад, сири качокавалло та раклет створені спеціально для кафе Say Cheese. «Раклет хотілося зробити не менш насиченим за смаком, ніж швейцарський, але без надто різкого запаху. Відтак залучили львівську сироварню Чесний сир, а вони домовилися про приїзд зі Швейцарії Тетяни Дядечко. І зрештою створено новий сир, не різкий на запах, але за смаком харизматичний і насичений, а також дуже тягучий», — розповідають у закладі.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi