Новий заклад. Одеса: східна та одеська кухня в ресторані «Три Барашка» на Ланжероні - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: східна та одеська кухня в ресторані «Три Барашка» на Ланжероні
23-06-2020 0 1496


Назва: «Три Барашка»

Де: пляж Ланжерон, 1а

Формат: ресторан східної кухні

Години роботи: 11:00-02:00

Бюджет: ₴₴

12 червня свої двері відкрив другий за рахунком ресторан авторської східної та одеської кухні мережі Sezam Group «Три Барашка» Ланжерон. Перший ресторан був відкритий в серпні 2018 року на Французькому бульварі, 85/87. «Три Барашка» на Ланжероні має залу з подіумом, VIP-зони, тераси з панорамними вікнами і три літніх майданчиків, що поєднують національні традиції і сучасний авторський підхід.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан знаходиться поблизу моря, на мальовничому пляжі Ланжерон. Інтер’єр передає атмосферу великого і світлого заміського будинку із затишною обстановкою і зручними дизайнерськими меблями. Глиняний посуд, килими, дивовижні лампи, розпис на фасаді й усередині закладу, яскраві авторські картини, де головними героями виступають «Три Барашка». З вікон відкривається краєвид на Чорне море, милуватися яким можна як сидячи на мальовничій літній терасі, так і в більш класичному інтер’єрі залів.

Основа меню — відомі страви східної кухні з різних регіонів в інтерпретації шефа. Тут ви знайдете і традиційний садж на вугіллі, і плов по-азербайджанськи з бараниною, долму, і багато інших страви. Також пропонують познайомитися зі справжньою одеською кухнею і колоритом — хумус, соління з льоху тітки Мусі і чорноморська риба.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У концепції ресторану «Три Барашка» використання тільки місцевих продуктів. Не дивлячись на найсучасніше кухонне обладнання, особливої уваги заслуговує традиційний мангал — на ньому випікаються свіжі гарячі коржики, кутаб і, звичайно ж, м’ясні страви. У винній карті сомельє зібрав найцікавіші зразки з усього світу, які чудово поєднуються з національною кухнею.

Дещо з меню:

  • Форшмак по-одеськи – 82 грн,
  • Кюфта з тефтелями – 125 грн,
  • Кутаб  з сиром – 105 грн,
  • Свинячий челогач – 195 грн,
  • Хан-кебаб – 155 грн,
  • Чорноморська барабулька з томатною сальсою та часниковим соусом – 75 грн/100 г.

Фото: «Три Барашка»

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Одеса: авторська італійсько-американська кухня в ресторані That’s Amore

Новий заклад. Одеса: аргентинський гриль, техаський BBQ, пиво і коктейлі у новому Slow Piggy на Гаванній

Новий заклад. Одеса: сучасна італійська кухня в Mamma Italia на Рішельєвській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi