Новий заклад. Одеса: аргентинський гриль, техаський BBQ, пиво і коктейлі у новому Slow Piggy на Гаванній - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: аргентинський гриль, техаський BBQ, пиво і коктейлі у новому Slow Piggy на Гаванній
27-02-2020 0 1421


Назва: Slow Piggy

Де: вул. Гаванная, 12

Формат: м’ясний ресторан

Бюджет: ₴₴

У понеділок 2 березня в Одесі в тестовому режимі почне роботу ресторан Slow Piggy. Заклад відкриється на вулиці Гаванній. Поряд Одеський міський сад, Грецька площа, вулиці Ланжеронівська та Дерибасівська.

В закладі готуватимуть  аргентинский гриль парилья, техаський BBQ BlackIron тощо. Бренд-шеф закладу Ксенія Амбер отримала освіту в США та робить в меню акцент на стравах зі свинини.

Тут можна буде спробувати рульку, ребра, челогач, свинячі щічки та вуха.

Для розробки страв Ксенія використовує ідеї креольскої кухні — суміші французьких, іспанських та індіанських кулінарних традицій.

До страв з м’яса пропонують пиво та коктейлі від Валерії Тьоркіної.

Очікується, що у закладі будуть проходити вечірки та стендапи.

Фото Facebook: Slow Piggy

 

 

Читайте також:

Новий заклад: кухня східних народів світу та морський краєвид в ресторані YUG в Одесі.

Новий заклад: Veterano Pizza Odesa.

10 секретів популярності Bernardazzi серед іноземців від шеф-сомельє та керуючого партнера Олексія Дмитрієва.

Slow Piggy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi