Новий заклад: новий сімейний ресторан "BUDUБорщ" розпочав роботу 13-го травня - PostEat

пошук

Новий заклад: новий сімейний ресторан "BUDUБорщ" розпочав роботу 13-го травня
17-05-2019 0 2048


Новий сімейний ресторан BUDUБорщ розпочав роботу 13-го травня. Заклад розташований на вулиці Семена Скляренко, 5Б.

Засновники називають BUDUБорщ  «родинним проектом з душею двох найсмачніших гастрономій світу». Концепція ресторану поєднує у собі українську та італійську кухню. «BUDUБорщ — про традиції, сімейність та гостинний сервіс, — розповідають у закладі. —  Дуже любимо та шануємо сонячне оливкове заморське, а в серці завжди залишаємо місце рідному, бо де б ти не був і звідки б не вертався, у думках завжди: BUDUБорщ».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню ресторану — сніданки, що подають з 10-ї години ранку до 13-ї години дня, українські (фірмова нарізка сала, домашні різносоли, вареники та деруни) та італійські закуски (віттелло тоннато, брускети), салати — Цезар, Грецький, салат з печеним паклажаном, руколою та маринованою ципою та ін. З м’ясних та рибних страв тут пропонують фірмову котлету по-київськи, томлені телячі щоки, стейки Рібай та Шатобріан, фарширована скумбрія тощо. В «BUDUБорщ» також готують 8 видів піци  та 4 види італійської пасти.

У барній карті закладу — класичні та авторські коктейлі, домашні настоянки, ігристі, білі та червоні вина, віскі, коньяк та ін. Є кальянне меню.

Фото: BUDUБорщ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi