Новий заклад: ресторан Queen - PostEat

пошук

Новий заклад: ресторан Queen
13-05-2019 0 12444


10 травня у Києві відбулося відкриття закладу нового формату під назвою Queen. Заклад, що відкрила ресторанна компанія Bulldozer Group Ukraine, розташувався за адресою Набережне шоссе, 25.

Меню ресторану  Queen від шеф-кухара Володимира Болібруха пропонує гостям страви японської, української, а також авторської кухні. Поміж іншим, тут подають страви з м’яса, птиці та риби, стейки у дров’яній печі, ікру українські вареники. Японська кухня представлена традиційними стравами: суші, роли, сашимі, гункани. Можна також замовити страви з крудо бару — устриці, тартари, карпаччо тощо.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Детальна винна карта від шеф-сомельє Максима Ісакова зібрала вина з різних регіонів Франції та Італії, Іспанії, Німеччини, Австрії, Грузії, Чилі, Аргентини. ЮАР, Австралії, Нової Зеландії.

Queen — це комплекс площею у 4200 кв.м., що об’єднує в собі rooftop, ресторан, караоке, лаунж-бар, два клуби та бальну залу з відкритою панорамною терасою. У закладі анонсують проведення масштабних культурних заходів, зокрема тематичних, циркових шоу-програм від іменитих режисерів-постановників і хореографів, а також концертних програмам від популярних виконавців.

Фото: Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi