Новий заклад: вино за розумною ціною, винні сети й устриці в барі «Істина & Вино» в Ocean Plaza - PostEat

пошук

Новий заклад: вино за розумною ціною, винні сети й устриці в барі «Істина & Вино» в Ocean Plaza
07-10-2019 0 2150


Назва: «Істина & Вино»

Де: вул. Антоновича, 176 (ТРЦ Ocean Plaza)

Формат: винний бар

Бюджет: ₴₴.

5 жовтня в торговому центрі Ocena Plaza почав роботу новий заклад «Істина & Вино». Нове місце працює в форматі винного бару. Тут можна спробувати вина світу від 65 грн за келих та замовити спеціально розроблені сети і закуски до вина — хрусткий мікс салат, устриці, оливи, бургери та десерти.

«Наша винна карта різноманітна, поділяється на 6 розділів. В ній зібрали вина для настрою, для свята та на різний бюджет. Ми не тільки даємо можливість спробувати якомога більше різних вин, але і відкриваємо простір для комунікації. Наш девіз — “Вино об’єднує!”. Вино — завжди інтрига, таємниця, воно приховує величезну кількість нюансів. Це великий пласт культури і історії людства, і спільне його споживання тільки сприяє спілкуванню між людьми», — розповідають у закладі. Для цього в винному барі створили відкриту й вільну атмосферу, яка сприяє спілкуванню.

У винній карті можна знайти вина усього світу — Португалії, ПАР, Німеччини, Італії, Франції, тощо. Келих вина коштує від 65 грн, пляшка — від 299 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню страв представлені салати, устриці, бургери, оливи, винній сети (від 195 грн) з брускетами та іншими закусками. Також в закладі пропонують створити світ сет з різних сирів та м’ясних делікатесів. Є окремий розділ низькокалорійних десертів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад працює щодня з 10:00 до 22:00.

Фото: «Істина & Вино»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi