пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Якщо ви коли-небудь цікавилися, чому на м’ясо вирощують свиней та корів, а не, скажімо, вовків чи ведмедів — наступна лекція саме для вас. На ній будуть говорити про харчові традиції, які сягають глибоко в минуле та формуються під впливом багатьох факторів. Палеонтолог, доктор біології Леонід Горобець на онлайн-лекції «Кулінарний ковчег: як сформувалося різноманіття м’ясних страв» від благодійного фонду Bavovna.help розповість про таке:
Дізнайтеся більше про українські харчові традиції на онлайн-лекції, яка відбудеться 4 лютого о 18:00.
Щоб долучитись, донатьте будь-яку суму на МОНОбанку 5375 4112 0015 5815 або PayPal (реквізити на https://bavovna.help/), та надсилайте скріншот в особисті повідомлення https://www.instagram.com/bavovna.help/. Всі зібрані кошти спрямовують на допомогу ЗСУ.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi