Онлайн-лекція «Кулінарний ковчег: як сформувалося різноманіття м'ясних страв» за донат на ЗСУ - PostEat

пошук

Онлайн-лекція «Кулінарний ковчег: як сформувалося різноманіття м'ясних страв» за донат на ЗСУ
02-02-2023 0 449


Якщо ви коли-небудь цікавилися, чому на м’ясо вирощують свиней та корів, а не, скажімо, вовків чи ведмедів — наступна лекція саме для вас. На ній будуть говорити про харчові традиції, які сягають глибоко в минуле та формуються під впливом багатьох факторів. Палеонтолог, доктор біології Леонід Горобець на онлайн-лекції «Кулінарний ковчег: як сформувалося різноманіття м’ясних страв» від благодійного фонду Bavovna.help розповість про таке:

  • Які особливості тварин зробили одомашнення можливим
  • Як релігійні вірування посприяли розвитку тваринництва: перехід від вирощування тварин для жертвоприношень до вирощування для власного харчування
  • Чому насправді іудеї та мусульмани не їдять свинину, та інші раціональні причини релігійних заборон
  • Які існують відмінності між сучасними та давніми м’ясними продуктами

Дізнайтеся більше про українські харчові традиції на онлайн-лекції, яка відбудеться 4 лютого о 18:00.

Щоб долучитись, донатьте будь-яку суму на МОНОбанку 5375 4112 0015 5815 або PayPal (реквізити на https://bavovna.help/), та надсилайте скріншот в особисті повідомлення https://www.instagram.com/bavovna.help/. Всі зібрані кошти спрямовують на допомогу ЗСУ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi