Пекарня Leilia Bakery повертається на Золоті ворота - PostEat

пошук

Пекарня Leilia Bakery повертається на Золоті ворота
25-07-2024 0 362


Випічка від Leilіa Bakery повертається у форматі корнера в галереї сучасного мистецтва The Naked Room за адресою вулиця Рейтарська, 21. Відтепер пекарня буде знову ближчою: біля дому або дорогою в офіс, замість сніданку або під час вечірньої прогулянки центром міста. Круасани, равлики, даніши та хліб, а з часом і вечірнє меню у форматі закусок зʼявляться у закладі. При цьому, корнер пекарні також продовжить свою роботу і в кафе «Марія». 

Заклад працюватиме щодня з 08:00 з акцентом на ранковий формат. “В центрі міста не так часто зустрінеш кафе, яке працює раніше 8 ранку. Нам приємно, що ми можемо закрити цю потребу. До того ж, сам цех пекарні починає працювати з 5:00 і для нас це не стане проблемою”, – ділиться засновниця Leilіa Bakery Лейла Туваклієва.

В меню бару будуть кава, прохолодні безалкогольні напої, натуральне вино. Також в закладі можна буде придбати пляшку по ціні полиці в магазині. Ще минулого року пекарня запустила виробництво власного морозива, яке також можна буде спробувати в новому просторі. Кафе вже працює у тестовому режимі щодня з 08:00 до 21:00, офіційна дата відкриття – 27 липня.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi