Pepsi вперше випустила лімітовану серію фірмових солодощів - PostEat

пошук

Pepsi вперше випустила лімітовану серію фірмових солодощів
25-01-2022 0 510


Pepsi разом із виробником пончиків Лос-Анджелеса Randy’s Donuts випустили перший обмежений тираж Pepsi ColaCream Combo Box. Про це Randy’s Donuts повідомляє в Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Randys Donuts (@randysdonuts)

Бокс включає унікальний пончик Pepsi ColaCream Donut і півлітровий напій Pepsi. Шанувальники можуть скуштувати новинку в магазині пончиків Randy’s Donuts в Інглвуді, штат Каліфорнія.

Сам пончик містить оригінальний логотип Pepsi-Cola і є ностальгічним поєднанням ароматів газованих напоїв минулого з секретним наповнювачем з «вибухових бульбашок» для створення ефекту газованого напою.

«Randy’s Donuts існує майже так само довго, як і Pepsi, понад 70 років. Тому це найкращий варіант співпраці для створення культового пончика», — пояснила Клаудія Кальдерон, віцепрезидент з маркетингу PepsiCo Beverages North America.

Відсканувавши QR-код на коробках лімітованого набору, споживачі можуть виграти подарунки, у тому числі сувеніри, подарункові картки Randy’s Donuts, річний запас Pepsi та навіть ексклюзивні кросівки.

«Pepsi ColaCream Donut – це наша найкреативніша та найсмачніша спільна робота нині, а бокс – найкращий спосіб для шанувальників напою та любителів пончиків насолодитися вибуховим смаком», – прокоментував Марк Келегян, власник Randy’s Donuts.

Спробувати унікальний пончик можна в обмежений час – з 23 січня до 20 лютого 2022 року, а коштує Pepsi ColaCream Combo Box $5.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi