Підприємець розкритикував магазинне м’ясо і порадив, як обрати якісне - PostEat

пошук

Підприємець розкритикував магазинне м’ясо і порадив, як обрати якісне
04-09-2019 0 2094


Засновник компанії «Димне м’ясо від Тараса — м‘ясні делікатеси онлайн» Тарас Парандій вважає, що 99% споживачів обирають ціну, а не якість продукту. Тому купують на ринках і магазинах не зовсім м’ясо, а воду у кращому випадку або мертвий продукт. Головна порада тим, хто шукає якісний продукт — купувати у тих, кому довіряєте.

Підприємець звертає увагу на те, що на ринках і в магазинах продається продукт по такій самій ціні, як і сире м’ясо. Хоча у ціну мали б бути закладені додаткова логістика, амортизація, витратники, ужарка, заробіток переробника й ще сотні інших витрат.

Тарас Парандій пояснює, що по низькій ціні купується зовсім не м’ясо, а вода у кращому випадку, або мертвий продукт, з непристойно довгим терміном життя. За інформацією підприємця, сьогодні існують хімічні речовини, які можуть зробити з 1 кг продукту 2-3 кг. «Але я не засуджую великих виробників. Вони дійшли до цього не від хорошого життя, адже саме ринок диктує умови гри. Саме люди, що купують такий продукт і стимулюють їх виробляти його», — пояснює  Тарас Парандій.

Підприємець дає поради, як не потрапити у халепу, купуючи м’ясо:

  • купуйте тільки у тих, чиї підходи до виробництва ви знаєте і кому довіряєте;
  • дивіться на ціну і не вірте в чудеса, ніхто не буде працювати собі у збиток заради чужої вигоди;
  • купуйте менше, але справді якісного продукту, це ж усе ваше здоров’я у майбутньому.

Фото: Taras Parandii

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi