Пивоварна компанія Anheuser-Busch влаштує найшвидше весілля у світі - PostEat

пошук

Пивоварна компанія Anheuser-Busch влаштує найшвидше весілля у світі
17-08-2023 0 407


15 жовтня 2023 року пивоварна компанія Anheuser-Busch, яка є спонсором автоперегонів NASCAR, збирається організувати рекордно швидке весілля. Про це йдеться на сайті компанії.

Церемонія називатиметься The Busch Light Pit Stop Wedding та пройде під час перегонів плей-офф NASCAR у Лас-Вегасі. Пара, яка переможе в лотереї, буде повінчана прямо на трасі за 15 секунд. Одружить її персонаж із реклами пива Busch Light.

«Ми знаємо, що вболівальники Busch Light люблять NASCAR так само сильно, як вони люблять бачити Busch Light на своїх весіллях, тому ми не змогли втриматися від об’єднання цих пристрастей, щоб подарувати нашим уболівальникам досвід, який вони ніколи не забудуть», – сказала керівниця відділу маркетингу Busch Family & Natural Family в Anheuser-Busch Крістін Стоу.

У лотереї можуть взяти участь американські пари віком від 21 року. Парі потрібно підписатися на @BuschBeer і позначити компанію в соціальних мережах. Потім парі потрібно буде розповісти компанії, чому саме вони заслуговують на рекордно швидке весілля. Пари зможуть виконати всі умови до 22 серпня.

Фото: Anheuser-Busch

Читайте також:  

У ресторані «Канапа» відбудеться еногастрономічна вечеря «Кавун і вино»

Інна Поперешнюк представила лінійку прикрас у формі помідора

На Донеччині загинув бойовий медик та сировар Юрій Антонов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi