Подія: винний фестиваль THE GLASS від Silpo у галереї D12 - PostEat

пошук

Подія: винний фестиваль THE GLASS від Silpo у галереї D12
14-05-2021 0 1573


4–5 червня у галереї D12 очікується винний вікенд — Silpo організовує фестиваль THE GLASS.

«Як же ми скучили! За крутими тусовками та масштабними фестивалями зі смачним стріт-фудом, якісними напоями, сміхом друзів та неймовірними емоціями. Настав час це виправляти та наповнюватися новими враженнями. Звичайно, із дотриманням всіх рекомендацій МОЗ — обійматися будемо обережно та за всіма правилами посткарантинної ери», — зазначається у анонсі.

На фестивалі THE GLASS обіцяють найкращі світові бренди пива, вина та міцного алкоголю, закуски власного виробництва й імпорту «Сільпо». Дегустації, знайомства з новинками та освітні лекції від експертів «Сільпо». Музика, релакс із друзями і можливість зустрітися за келихом вина.

На THE GLASS буде представлено:

  • 100 видів міцного: класичні віскі, джин, ром та незвичні сотол, байдзю і піско.
  • 200 вин: від білих до червоних, всі! Органічні, біодинамічні, натуральні — як ти любиш.
  • 300 найменувань пива: топ «Власного імпорту», локального крафту та новинки до фесту.

Також огранізують 20 фудзон: сири, хамони, оливкові олії, солодощі «Власної кондитерської», фермерські продукти «Лавки Традицій», кава FEELtrd, страви від ресторанів Escobar, «Дзяо-бар», Smoke’n’Grill та шефів фудхолів «Сільпо» і коктейлі від бару Who & Why. А також неїстівні, але пам’ятні дивовижки з OFFTOP.

Вхід платний та лише для осіб, яким виповнилося 18 років. Квитки можна придати на сайті «Сільпо»Разом із квитком ви отримаєте дегустаційний келих, сумку, захисну маску, контрольний браслет та 5 дегустаційних фішок. Платіжний партнер заходу — Mastercard. При оплаті квитка платіжною карткою Masterсard діє знижка 20%. На заході буде можливий лише безготівковий розрахунок. А також надаються: додаткова знижка 10% в рамках промоакції в мережі «Сільпо» на асортимент фестивалю; додаткова фішка за кожну транзакцію на фестивалі від 100 грн.

Коли:

  • 4 червня (з 16:00 до 22:00)
  • 5 червня (з 12:00 до 22:00)⠀

Де: вул. Десятинна, 12

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi