Анонсовано 50 Best Recovery Summit, який пройде цього разу онлайн - PostEat

пошук

Анонсовано 50 Best Recovery Summit, який пройде цього разу онлайн
25-09-2020 0 571


Цього року повноцінно провести міжнародний шефський саміт (який проводиться щорічно рейтингом «The World’s 50 Best Restaurants») не можливо, через зрозумілі причини. Однак було вирішено провести саміт у форматі онлайн з 13 по 15 жовтня. У рамках програми «50 Best for Recovery» майбутній Саміт Відновлення (Recovery Summit) буде зосереджений на вивченні нової реальності для ресторанного сектору, зокрема, чому навчилась індустрія, через кризу, аналізу поточних змін, а також нових можливостей, які чекають попереду.

Питання, які будут підніматись, зокрема, наступні. Як буде виглядати «наступне нормальне» для ресторанів по всьому світі? Як глобальна пандемія назавжди змінила наші стосунки з їжею? Чи насправді професійна кулінарна культура готова змінитись, аби вбудувати в свою структуру інклюзивність? Чи відіграють гастрономічні організації та професійні гастрорейтинги, включаючи «The World’s 50 Best Restaurants», позитивну роль у зазначених вище процесах?

Метою саміту є згуртування, об’єднання світової гастрономічної спільноти (навіть якщо цього року і за допомогою магії цифрових технологій) для обміну знаннями, розповсюдження та популяризації найкращих практик та представлення бачення постпандемічного світу для ресторанів та інших закладів. Основна увага буде зосереджена на вивченні шляхів для відродження та подальшого процвітання гастросектору.

Фото: Theworldsbest50.com\

Як буде проходити саміт цього року? У вигляді онлайн трансляції різноманітних віртуальних зустрічей на сторінці у Facebook «The World’s 50 Best Restaurants», але з додатковими трансляціями на інших цифрових платформах — безкоштовних та відкритих для всіх. У кожен з трьох днів саміту відбудеться головна подія о 15:00 (за британським часом), яка триватиме приблизно одну годину. Спікерами цих трансляцій будуть найвпливовіші та найбільш надихаючі гастрономічні діячі.

Основні теми, які будуть розкриватись підчас проведення саміту наступні.

Їжа зустрічає Надію

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ця вступна частина буде присвячена позитивним історіям про реструктуризацію, відновлення та оживлення ресторанів. Під час обговорення будуть досліджуватись теми відновлення, інклюзивності та еволюції ресторанного бізнесу, з реальними прикладами людей\компаній, що переживають зміни свого бізнесу та прагнуть використовувати останні події для стимулювання позитивних змін, в гастрокультурі та гастробізнесі. Герої цієї частини саміту обговорять, як може розвиватись модель ресторану, щоб ефективно працювати зі швидкозмінними бажаннями відвідувачів. Серед спікерів зазначені  Daniel Humm, Dominique Crenn, Richard Ekkebus and Daniela Soto-Innes.

Прем’єра частини “Food Meets Hope” відбудеться о 15:00 за британським часом у вівторок, 13 жовтня, на сторінці «50 Best» у Facebook.

#50BestTalks: Переосмислення меню

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це розділ буде присвячено дискусіями щодо зміни інгредієнтів, переробки меню та кулінарних поглядів з урахуванням постпандемічної екосистеми ресторану. Зміна та повне переосмислення підходу до створення та формату меню перед повторним відкриття після відміни карантинних заходів, тощо.

Серед спікерів зазанчені Clare Smyth ресторан Core by Clare Smyth в Лондоні; Julien Royer ресторан Odette в Сингапурі; Garima Arora ресторан Gaa в Бангкоку; та Camilla Marcus, заклад West~bourne в Нью Йорку.

Нові горизонти

Кульмінацією саміту стане частина «Нові горизонти». Вона буде присвячена дослідженню майбутнього вишуканих страв, інклюзивності та визнанню. Доповідь Ключовий спікер підчас доповіді звернеться до гастроспільноти з тезами про важливість відродження та переосмислення самих себе знову для того, щоб дуже скоро зустріти яскраве та успішне майбутнє. В рамках цієї частини буде відзначена якість та різноманітність провідних ресторанів по всьому світу, а також планується анонс планів The World’s 50 Best Restaurants на майбутнє, включаючи важливу нову презентацію.

Трансляція частини «Нові горизонти» відбудеться о 15:00 за британським часом у четвер, 15 жовтня, на сторінці «50 Best’s» у Facebook.

Детальніше читайте на The World’s 50 Best Restaurants

Головна фото: Theworldsbest50.com

Читати ще: 

Гастрофорум Sangue na Guelra — Blood n’Guts проведе онлайн-дискусію про тренди гастрономії

Как прошел украинский форум «Дело в мясе» от Fontegro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi