Поліція виявила вечірку на баржі та відкрила 6 кримінальних проваджень (відео) - PostEat

пошук

Поліція виявила вечірку на баржі та відкрила 6 кримінальних проваджень (відео)
21-07-2020 0 2279


Поліція Київської області виявила вечірку на баржі River Party by De Sad Secret на Київському водосховищі та відкрила низку кримінальних проваджень за «порушення громадського порядку, правил карантину, самоуправство» тощо.

Згідно з офіційними повідомленнями співробітники водної поліції та поліції Вишгороду виявили переобладнану баржу з людьми в ніч з 18 на 19 липня на території Київського водосховища.

Поліціянти на катерах зупинили баржу та під час перевірки виявили, що плавзасіб було переобладнано для розважальних цілей — на баржі було обладнано танцпол, кухню, встановлено меблі, музичну апаратуру та ілюмінацію. Загалом на баржі знаходилось близько 300 людей.

Згідно з висновками поліції організатори розважального заходу порушили адаптивний карантин та проводили захід з порушенням законів України. Поліція зупинила вечірку та відкрила шість кримінальних проваджень:

• стаття 293 – групове порушення громадського порядку
• ч. 2 стаття 276 – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту;
• стаття 325 – порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь;
• стаття 356 – самоуправство;
• стаття 364-1 – зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми;
• ч. 2 ст. 15 ст. 41 — замах на порушення правил кораблеводіння.

На даний час поліція встановлює коло осіб, причетних до організації діяльності нічного закладу на воді, що порушили правила адаптивного карантину та інші вимоги чинного законодавства.

В соцмережах можна знайти анонси заходу під назвою River Party by De Sad Secret. Дата проведення вечірки — 18 липня. Місце заходу — 70-метрова баржа. Організатором заходу в кількох анонсах названо саме Queen Kyiv. 


На початку вечірки River Party by De Sad Secret публікували відео, де можна побачити таку ж баржу, яка пізніше фігуруватиме на оперативному відео.

Фото: Національна Поліція

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi