Poster запускає перший в Україні ресторанний подкаст. У першому епізоді – Аня Завертайло - PostEat

пошук

Poster запускає перший в Україні ресторанний подкаст. У першому епізоді – Аня Завертайло
29-09-2022 0 509

Партнери

Автор


Компанія з автоматизації закладів Poster запустила перший український подкаст про ресторанний бізнес «Реве та стогне ресторатор». Про це компанія повідомила у своєму однойменному медіа для власників закладів. Ведучі подкасту – відомі ресторатори Лейла Туваклієва, засновниця пекарні Leilia Bakery, директорка БО «Київ Волонтерський», та Сашко Боїм, співзасновник львівських закладів «Мрія», «Боїм», «Довгі Бурхливі Оплески». 

У подкасті Лейла та Сашко спілкуються з українськими рестораторами про те, як вони ведуть свій бізнес, про маркетинг і сервіс, продукти та кухню, успіхи та факапи. Подкаст буде цікавий всім тим, хто дотичний до ресторанного бізнесу або просто хоче дізнатися про нього більше.

Гостею першого епізоду стала Аня Завертайло, співвласниця київської мережі кафе-кондитерських Honey та пекарні «Завертайло». Аня розказала про початкові інвестиції в 300 євро, філософію Honey, роботу з персоналом та маркетинг в умовах повномасштабної війни.

Подкаст доступний на всіх відомих платформах для прослуховування.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Текст та фото надані автором.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi