пошук
ПРОМО
Автор
пошук
ПРОМО
Автор
Мережа ресторанів ЇshFish, яка є представником найбільшого імпортера охолодженої риби та живих морепродуктів преміумкласу в Україні — Atlantic Umma, повністю оновила своє меню.
Рибні ресторани ЇshFish існують в Києві вже 4 роки. Але саме зараз, під час нового сезону постачання морепродуктів, мережа вирішила переосмислити концепцію меню та зробити його поновлення. Нове меню створювалося провідним шеф-кухарем Олександром Фісуновим з огляду на те, як краще передати смак риби та морепродуктів.
Попри те, що з початком повномасштабного вторгнення ринок постачання риби пережив не аби які труднощі та зміни в логістиці, якість продукції від імпортера Atlantic Umma, не зазнала змін. Тому основною перевагою мережі закладів безумовно залишається гарантія свіжості та якості.
Шеф-кухар Олександр Фісунов завжди спеціалізувався на приготуванні рибних страв і багато років покращував свої навички подорожуючи країнами Європи, Чорногорії й Албанії.
Надихаючись книжкою “Modernist Cuisine” авторів Натан Мірвольд, Кріс Янг та Максим Біле, а також стравами відомих шефів — Алена Дюкасса, Джоша Ніланд та Марко Піеррі, Олександр створив нові унікальні страви, такі як:
Тартар із 3 видів риб
ОХ! Болоньєзе
Устриця Голандський афіфінаж з ферментованим томатом
Стейк Прихвіст під цитрусовим місо
Скуштувати страви можна вже зараз за адресами:
Текст та фото надані мережею ресторанів ЇshFish.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi