пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторанний гід Michelin продовжує публікувати прості рецепти від шефів під хештегом #michelinguideathome. Нові страви рубрики — тальоліні з трюфелем й парміджано реджано та оладки для відновлення після тренувань.
Рецепт пасти тальоліні з трюфелем й парміджано реджано підготував шеф Сімон Заноні (Simone Zanoni) з ресторану Le George готелю Four Seasons у Парижі.
Автор рецепту оладок для відновлення після тренувань — шеф Метью Аккарріно (Matthew Accarrino) ресторану SPQR у Сан-Франциско.
Фото: guide.michelin.com
Читайте також:
«Шедевр — це просто!»: 13 страв від мішленівських шефів, які можна приготувати вдома
Омлет, яєчня та яйця кокот — прості, базові рецепти від шефа Олексія Юсупова
Рецепт дня: франко-американський шеф Жак Пепін вчить смажити брюссельську капустуРецепт дня: франко-американський шеф Жак Пепін вчить смажити брюссельську капусту
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi