«П'яна вишня» — третій у світовому рейтингу найкращих дайв-барів - PostEat

пошук

«П'яна вишня» — третій у світовому рейтингу найкращих дайв-барів
01-10-2019 0 2830


Туристичний онлайн-сервіс Big 7 Travel віддав третє місце у рейтингу ТОП-50 дайв-барів світу варшавському Pijana Wiśnia («П’яна Вишня»). Рейтинг укладено на основі голосів 1,5-мільйонної аудиторії сервісу, висновків експертів, даних рекомендаційних сервісів та ЗМІ.

Автори рейтингу описують моноформат Pijana Wiśnia в Варшаві, як «один з найдивніших і захопливих барів, де вам доводилось бувати». Львівська вишнева настоянка в описі названа «кіршем», який тут подають у форматі глінтвейну або чарками. Читачам гарантують епічний вечір, коли б вони не відвідали бар.

Власник концепту бару «П’яна Вишня», співвласник Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо поділився новиною в Facebook та привітав партнерів з подією.

Дайв-бар — демократичний локальний заклад, де продають алкогольні напої. Серед ознак дайв-бару називають низькі ціни на напої, відсутність складних коктейлів, простий інтер’єр та присутність завсідників.

Нагадаємо, що влітку 2019 року в Мінську відкрився монобар «П’яная Вішня». Власники бару почали перемовини з холдингом !FEST, але не отримали франшизу з політичних міркувань. Не дивлячись на відмову, заклад все одно відкрили.

Фото: Pijana Wiśnia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi